Τελευταία Νέα
Διεθνή

BMW – Σχεδιάζει επένδυση ύψους 1 δισ. δολ. στο Μεξικό – Αφορά την κατασκευή εργοστασίου συναρμολόγησης

tags :
BMW – Σχεδιάζει επένδυση ύψους 1 δισ. δολ. στο Μεξικό – Αφορά την κατασκευή εργοστασίου συναρμολόγησης
Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας
Επένδυση της τάξης του 1 δισ. δολαρίων στο Μεξικό σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW, που αφορά την κατασκευή εργοστασίου συναρμολόγησης, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με γνώστες του θέματος.
Η BMW επιβεβαίωσε τα σχέδια της εταιρείας ότι θα προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας στο Μεξικό, ωστόσο αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Ως πιθανότερες τοποθεσίες για την πραγματοποίηση της επένδυσης είναι οι κεντρικές πολιτείες Χιντάλγκο και Σαν Λούις Ποτόσι στο Μεξικό, με την τελευταία να φαίνεται να αποτελεί την τελική επιλογή, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.
Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, αναμένεται να διοργανώσει εκδήλωση στην προεδρική κατοικία στην πρωτεύουσα του Μεξικού, Λος Πίνος, απ' όπου θα ανακοινώσει το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η γερμανική Daimler και η ιαπωνική Nissan Motor ανακοίνωσαν ότι θα επενδύσουν περί ταο 1,4 δισ. δολ. σε ένα νέο εργοστάσιο στο Μεξικό, όπου από κοινού θα αναπτύσσουν και θα παράγουν πολυτελή αυτοκίνητα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης