Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λίβανος: Ισχυρό πλήγμα της Hezbollah - Καθήλωσε με drone το περίφημο ... κατασκοπευτικό μπαλόνι του Ισραήλ

Λίβανος: Ισχυρό πλήγμα της Hezbollah - Καθήλωσε με drone το περίφημο ... κατασκοπευτικό μπαλόνι του Ισραήλ
Η Hezbollah επιβεβαίωσε ότι εκτόξευσε ένα drone γεμάτο εκρηκτικά κατά του αεροσκάφους και πέτυχε ένα κάιριο πλήγμα στην ισραηλινή κατασκοπεία
Από χθες 17/5 οι πληροφορίες πως το κατασκοπευτικό μπαλόνι του Ισραήλ χτυπήθηκε και καθηλώθηκε από τη Hezbollah του Λιβάνου, πλημμύρισαν το διαδίκτυο και δη τα αραβόφωνα μέσα ενημέρωσης.
Σήμερα, η ένοπλη σιίτικη οργάνωση κυκλοφόρησε ένα βίντεο που απεικονίζει το πως ακριβώς παρακολουθεί στενά το σχετικό ισραηλινό σκάφος, που αποκαλείται Sky Dew και είχε αναπτυχθεί στο βόρειο Ισραήλ για να ανιχνεύσει εισερχόμενους πυραύλους.


Ειδικότερα, η Hezbollah επιβεβαίωσε ότι εκτόξευσε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος γεμάτο εκρηκτικά κατά του αεροσκάφους και πέτυχε ένα κάιριο πλήγμα στην ισραηλινή κατασκοπεία.
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι το drone έπληξε «ένα μπαλόνι που βρισκόταν στο έδαφος» σε μια στρατιωτική βάση στο βόρειο Ισραήλ.
Βεβαια, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Daniel Hagari έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξαν θύματα και ότι ο στρατός δεν έχει υποστεί κανένα πλήγμα στην ικανότητά του να χαρτογραφεί την περιοχή αεροπορικώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης