Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Νέα προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Το ευρώ δεν θα πεθάνει χωρίς την Κύπρο - Υπερήφανο "ΟΧΙ" λέει αυτός που έχει χρήματα να δώσει, όχι αυτός που απαιτεί...

tags :
Νέα προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Το ευρώ δεν θα πεθάνει χωρίς την Κύπρο -  Υπερήφανο
Σε ακόμη μια προκλητική δήλωση προέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος... Αυτή τη φορά, μιλώντας στην "Καθημερινή" της Κύπρου τόνισε: "Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο". Στα πλαίσια της συνέντευξής τους κάνει λόγο για "ψηφοθηρικές διαδικασίες", ενώ χρεώνει ευθύνες στο ΑΚΕΛ, αλλά και τον Νίκο Αναστασιάδη.
"Ο Αναστασιάδης έχει την ευθύνη για την διαχείριση αυτών των ημερών, όμως,το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ιστορικές ευθύνες. Τα υπερήφανα "ΟΧΙ" είναι ψηφοθηρικές διαδικασίες και ανοησίες. Υπερήφανο "ΟΧΙ" λέει αυτός που έχει χρήματα να δώσει, όχι αυτός που απαιτεί", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Μάλιστα, τονίζει πως "δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο", καθώς "δεν υπάρχει τέτοιος φόβος, που υπήρχε με την έξοδο της Ελλάδος, της οποίας το μέγεθος της οικονομίας είναι μεγαλύτερο".
"Αν φεύγατε εσείς δεν θα συνέβαινε απολύτως τίποτε. Θα σας πέταγαν έξω και θα βρισκόσασταν απομονωμένοι , εκεί που ήσαστε πριν αρχίσει η τεράστια πορεία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στηρίχθηκε και στην ζωή ορισμένων ανθρώπων", υπογραμμίζει ο ίδιος.
Δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια του να ενταχθεί η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι "θα ηττηθούν από τον λαό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης