Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Διέψευσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μ. Σαρρής τις φήμες περί παραίτησής του - Αναληθή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα

tags :
Διέψευσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μ. Σαρρής τις φήμες περί παραίτησής του - Αναληθή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα
(upd2)Στην κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου προχώρησε ο Μ. Σαρρής.
"Οι φήμες περί παραίτησής μου είναι αναληθείς", δήλωσε ο ίδιος ο κ. Σαρρής στο Reuters, θέτοντας τέλος στα σενάρια που είχαν κατακλύσει τις αγορές τις τελευταίες ώρες...
Νωρίτερα οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο κ. Σαρρής είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, αλλά ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, την απέρριψε...

Τι ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr:

Εντείνεται ώρα με την ώρα η φημολογία περί επικείμενης παραίτησης του Κύπριου υπουργού Οικονομικών Μ. Σαρρή, καθώς ευρεία είναι η δυσαρέσκεια στην Κύπρο αναφορικά με τους χειρισμούς του στη συνεδρίαση του Eurogroup, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ανακοίνωση περί haircut στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών.
Κατά τις πληροφορίες, ο κ. Σαρρής - καθώς βρίσκεται καθ'οδόν προς τη Μόσχα - φέρεται να δέχεται βολές για τους χειρισμούς του και από τον ίδιο τον Κύπριο πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη.
Ο κ. Σαρρής δεν τυγχάνει πλέον της πλήρους εμπιστοσύνης του κ. Αναστασιάδη, τόσο μετά την ολέθρια συνεδρίαση του Eurogroup όσο και με την αδυναμία του να δώσει ή και να προτείνει λύσεις εξόδου από την κρίση.
Η παραίτηση ή παύση του κ. Σαρρή αναμένεται να επέλθει, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης