Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Τρ.Πειραιώς λόγω FTSE Russell

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Τρ.Πειραιώς λόγω FTSE Russell
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται αναμένεται να διατηρήσουν τις επιλεκτικές τοποθετήσεις των επενδυτών
Σχετικά Άρθρα

Μετά την πρόσφατη ανοδική κίνηση της αγοράς και την υπέρβαση των 900 μονάδων, οι αναλυτές περιμένουν συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων.
Το βλέμμα στρέφεται στα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται.
Η Τέρνα Ενεργειακή ανακοίνωση ισχυρά αποτελέσματα, σύμφωνα με όσα σημειώνουν οι αναλυτές, ενώ καλά αποτελέσματα έχει ανακοινώσει και ένας αξιόλογος αριθμός εταιρειών της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
Στο επίκεντρο θα παραμείνει η Τράπεζα Πειραιώς, μετά και τη διορθωτική κίνηση του οίκου FTSE Russell να συμπεριλάβει τις νέες μετοχές της τράπεζας από 10 Μαΐου και όχι από 29 Απριλίου, εξέλιξη που διορθώνει τη στρέβλωση που δημιουργήθηκε, ήτοι την απότομη άνοδος της τιμής της μετοχής και τη μεγάλη διαφορά έναντι του συμβολαίου στο χρηματιστήριο παραγώγων.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τιτάν διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,40 ευρώ ανά μετοχή.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, των 900 μονάδων με διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα σχόλια του προέδρου της FED αναφορικά με τη διάρκεια των μέτρων στήριξης.

Beta
Περιμένουμε συσσώρευση στη σημερινή συνεδρίαση καθώς η αγορά προσπαθεί να αφομοιώσει τα υψηλά 12 μηνών.
Περιμένουμε μειωμένους όγκους ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 872 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 900 και 872 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 920 και 930 μονάδες.
Η FED θα ανακοινώσει σήμερα τις αποφάσεις της για την νομισματική πολιτική και η Apple και Facebook θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα Α’ τριμήνου.
Σύμφωνα με την FactSet, το 80% των εταιρειών του S&P 500 που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα Α΄ τριμήνου, έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις των αναλυτών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης