Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για τις τουρκικές προκλήσεις: Να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Κουμουτσάκος για τις τουρκικές προκλήσεις: Να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
Πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση για την πορεία των εθνικών θεμάτων είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την ανάγκη να συγκληθεί άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στις συνεχείς προκλήσεις που διατυπώνονται από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan, την κυβέρνηση του αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Ζητάμε τη σύγκληση του Συμβουλίου για να γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση για την πορεία των εθνικών θεμάτων της χώρας» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υπογράμμισε πως χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις και κυρίως ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων για το τι συμβαίνει.
«Κάνει λάθος η κυβέρνηση και θα το μετανιώσει.
Όταν θα χρειαστεί τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, εμείς πώς θα μπορέσουμε να την παράσχουμε όταν δεν θα έχουμε ενημέρωση;» διερωτήθηκε ο κ.Κουμουτσάκος.
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι είναι σοβαρές και ότι η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει το τι συνέβαινε και να δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις που θα επιβεβαιωθούν από την έρευνα της δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης