Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπελέρης για επίσκεψη Rama στην Αθήνα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα - Η υποψηφιότητά μου τον ενοχλεί

Μπελέρης για επίσκεψη Rama στην Αθήνα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα - Η υποψηφιότητά μου τον ενοχλεί
"Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής", τονίζει ο Φρ. Μπελέρης
«Η μέρα που διάλεξε ο Rama να έρθει στην πατρίδα μας, δεν είναι τυχαία! Είναι η μέρα που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή μου. Επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά μου. Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής», είναι το μήνυμα που στέλνει από τις Φυλακές Φιέρι ο Φρ. Μπελέρης.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και δήμαρχος Χιμάρας, Φρ. Μπελέρη, σημειώνει πως ο Αλβανός πρωθυπουργός  «δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς».
Σημειώνεται ότι και σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Μπελέρη από τη φυλάκη μιλά για για την επίσκεψη Rama λέγοντας πως «εδώ και καιρό εξάλλου χρησιμοποιεί τη φυλάκισή μου για να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας. Να παραστήσει τον ισχυρό ηγέτη, που δεν υπολογίζει την Ελλάδα και όλα αυτά που αρέσουν στους εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας".
«Αφού θα βρεθεί πάντως στην Ελλάδα, καλο θα είναι να δει πώς λειτουργούν οι δημοκρατικές χώρες. Στην Ελλάδα σέβονται το κράτος δικαίου και την ψήφο των πολιτών. Γιατί η ψήφος του ελληνικού λαού μπορεί να ανοίξει για εμένα το κελί του Rama και να γίνει μήνυμα στήριξης στον Ελληνισμό της Αλβανίας που θέλει να περπατά με το κεφάλι ψηλά. Ελεύθερα και περήφανα", προσθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης