Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Ν. Αναστασιάδης – Το πρόγραμμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στη Θεσσαλονίκη ο Ν. Αναστασιάδης – Το πρόγραμμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ο N. Αναστασιάδης θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από αύριο, Δευτέρα 25/10, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στην εκδήλωση «Οι αγώνες της Κύπρου για την εθνική παλιγγενεσία» που θα διεξαχθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ο κ. Αναστασιάδης θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης το 1912. Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας,Κ. Σακελλαροπούλου.
Το απόγευμα της Τρίτης 26/10, θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την ημέρα του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, της Επετείου για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς και του Έπους του 1940, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μ. Πελεκάνος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κ. Κενεβέζος και ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Σπ. Μιλτιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement