Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά κατά της Kamala Harris για ένα εξώφυλλο, ένα «παραμύθι» και έναν... διαπλεκόμενο συνεργάτη

tags :
Πυρά κατά της Kamala Harris για ένα εξώφυλλο, ένα «παραμύθι» και έναν... διαπλεκόμενο συνεργάτη
Ένα εξώφυλλο που διχάζει, μια συνέντευξη που θεωρείται... παραμύθι κλεμμένο και ένας συνεργάτης που θέτει θέμα... διαπλοκής έθεσαν την K.Harris εν τω μέσω βολών
Σχετικά Άρθρα
Στο στόχαστρο κοινωνικών δικτύων, διαδικτύου και Τύπου βρίσκεται η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Kamala Harris, λίγο πριν την ορκωμοσία της, για ένα εξώφυλλο στη Vogue, μια… «κλεμμένη» ιστορία και έναν συνεργάτη της.

Ένα τεύχος, δύο εξώφυλλα - Συζητιέται πριν καν κυκλοφορήσει

Η Harris φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Φεβρουαρίου, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με κοντό παντελόνι, άσπρο μπλουζάκι και τα μαύρα Converse sneakers της με φόντο ένα ροζ ύφασμα. Όταν το εξώφυλλο διαφημίστηκε στα social, πολλοί εξοργίστηκαν και κατέκριναν το περιοδικό ότι δεν σέβεται το χρώμα του δέρματός της, αφού την έχει… «ασπρίσει», ούτε και τη θέση της, αφού το σύνολο δεν συνάδει με το αξίωμά της, πόσο μάλλον τα πάνινα παπούτσια.
Ένας χρήστης μάλιστα χαρακτήρισε την φωτογραφία ως «το ξεπλυμένος χάος του εξωφύλλου
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Twitter ένα δεύτερο εξώφυλο να φορά ένα γαλάζιο κοστούμι, αλλά με το πρόσωπο το ίδιο… φωτεινό!
Όπως γράφει η New York Post, η Kamala Harris και η ομάδα της επιμελήθηκαν τα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, ενώ η Vogue η οποία αρνήθηκε ότι έχει ασπρίσει το δέρμα της Harris, δεν ξέρει ακόμη εάν θα χρησιμοποιήσει τη μία φωτογραφία ή και τις δύο.
Το εξώφυλλο της Harris στη Vogue είναι πιθανό να ξεσηκώσει και την αντίδραση του Donald Trump, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε τον Δεκέμβριο πως η σύζυγός του, Μελάνια, δεν έχει κοσμήσει ούτε ένα εξώφυλλο του περιοδικού ως Πρώτη Κυρία.

Είναι... μυθομανής η Harris;

Προ ημερών ωστόσο η Kamala Harris έβαλε πάλι φωτιά στα social media στις ΗΠΑ με μια συνέντευξή της στο περιοδικό Elle που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι μυθομανής.
Την κατηγορούν πως οικειοποιήθηκε και «πούλησε» ως δική της στο Elle, μια ιστορία από συνέντευξη του Δρ Martin Luther King στο Playboy το 1965!
Κατά τη συνέντευξή της ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ακόμη στο καροτσάκι, βρέθηκε με τους γονείς της και τον θείο της σε μια πορεία για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών στο Όκλαντ.
Κάποια στιγμή έπεσε από το καροτσάκι, χωρίς να γίνει αντιληπτή και όταν γύρισαν να την αναζητήσουν ενάντια στο κύμα της διαδήλωσης την βρήκαν, πολύ τρομαγμένη να κλαψουρίζει και όπως διηγήθηκε η Harris τη ρώτησε η μητέρα της,
“Μωρό μου, τί θέλεις;
Τί χρειάζεσαι;» κι εκείνη της απάντησε «Fweedom» (ελευθερία, με μωρουδίστικη προφορά).

Τρίτωσε η συμμετοχή της... Blackrock στην κυβέρνηση Biden

Την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε επίσης ότι και η Harris επέλεξε ως οικονομικό της σύμβουλο τον τεχνοκράτη της BlackRock Mike Pyle, γεγονός που τον καθιστά το τρίτο πρόσωπο από την συγκεκριμένη εταιρία που εμπλέκεται σε θέση επιρροής στην νέα κυβέρνηση του Joe Biden, μετά τους Bum Deeze και Adewell (ή Wally) Ademeyo που επέλεξε ο Biden ως επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, αντίστοιχα!
Πολλοί ήδη μιλούν για πλοκάμια διαπλοκής που απλώνονται γύρω από την κυβέρνηση με την χρηματοοικονομική αυτοκρατορία των 7,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων του Larry Fink, κάνοντας το ρητορικό ερώτημα, ποιος τελικά θα κάνει κουμάντο στις ΗΠΑ την επόμενη τετραετία!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης