Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

OTE: Παραγραφή μερίσματος χρήσης 2014 στις 31/12

tags :
OTE: Παραγραφή μερίσματος χρήσης 2014 στις 31/12
Οι μέτοχοι που δεν έχουν εισπράξει το μέρισμα της εταιρικής χρήσης 2014μπορούν να προβούν στην είσπραξή του μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς
O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους της ότι στις 31-12-2020 εκπνέει η πενταετής προθεσμία για την είσπραξη του μερίσματος που αφορά στην εταιρική χρήση 2014.
Μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, το συνολικό ποσό των ανείσπρακτων από τους δικαιούχους μετόχους μερισμάτων θα παραγραφεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι μέτοχοι που δεν έχουν εισπράξει το μέρισμα της εταιρικής χρήσης 2014μπορούν να προβούν στην είσπραξή του μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, με την επίδειξη του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας τους (Δελτίο Ταυτότητας, Διαβατήριο).
Η είσπραξη μπορεί επίσης να γίνει, για λογαριασμό των μετόχων, από νομίμως εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα, με την επίδειξη εξουσιοδότησηςκαι του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας του εξουσιοδοτούμενου σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Για την παροχή διευκρινίσεων και οδηγιών είσπραξης σχετικά με την άσκηση του ως άνω δικαιώματος,οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην Υποδ/νση Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου ΟΤΕ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης