Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυτιληναίος: Πιθανή επιλογή η είσοδος στο χρηματιστήριο του Λονδίνου

Μυτιληναίος: Πιθανή επιλογή η είσοδος στο χρηματιστήριο του Λονδίνου
Η Mytilineos έχει πολύ στενή σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι μια από τις κύριες αγορές της
Σχετικά Άρθρα
Tο Χρηματιστήριο του Λονδίνου θα παραμείνει ο οικονομικός κόμβος της Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια, υποστήριξε ο Ευάγγελος Mυτιληναίος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για είσοδο της Mytilineos στο LSE.
Τούτου λεχθέντος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mytilineos ξεκαθάρισε ότι η απόφαση δεν είναι ειλημμένη, αλλά είναι μία πιθανή επιλογή.
Πρόσθεσε πως η Mytilineos έχει πολύ στενή σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς «είναι μια από τις κύριες αγορές μας»: «Αυτή τη στιγμή κάνουμε περισσότερα από 10 μεγάλα έργα. Ένα από αυτά είναι το καλώδιο που συνδέει τη Σκωτία με την Αγγλία, το οποίο είναι ένα τεράστιο έργο. Πραγματοποιούμε επίσης πολλά έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επιπλέον, η ανώτερη διοίκηση της εταιρείας, τα 20 υψηλόβαθμα άτομα, έχουν όλοι εκπαιδευτικό υπόβαθρο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άρα για εμάς είναι κάτι που έρχεται φυσικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι φυσικά μια μεγάλη ελκυστική αγορά, αλλά δεν έχουμε καμία σημαντική δραστηριότητα εκεί», είπε.
«Βλέπουμε το LSE να ανεβαίνει τα επόμενα χρόνια και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Λονδίνο θα παραμείνει ο κύριος οικονομικός κόμβος στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια. Στην κατάσταση που βρέθηκε, μετά το Brexit, ήταν μια δύσκολη στιγμή, και όπως είπα, νομίζω ότι έχουμε δει τα χειρότερα στο LSE και θα αρχίσει να προσελκύει όλο και περισσότερες καλές εταιρείες από όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης