Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: «Go Back, κ. Τσίπρα», αυτό σας λέει όλη η Ελλάδα

Γεννηματά: «Go Back, κ. Τσίπρα», αυτό σας λέει όλη η Ελλάδα
«Η κυβέρνηση είναι υπηρέτης των ξένων συμφερόντων», τόνισε η κυρία Γεννηματά
Με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο ξεκίνησε την ομιλία της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, καθώς δήλωσε ότι «Go Back, κ. Τσίπρα, αυτό σας λέει όλη η Ελλάδα»!
Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει γίνει υπηρέτης των ξένων συμφερόντων και στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς υπακούει σε όσα της ζητούν.
Χαρακτήρισε ως κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς «διατηρεί ζωντανό το ζήτημα του αλυτρωτισμού.
Το Κίνημα Αλλαγής λέει ξεκάθαρα όχι στη Συμφωνία».
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι έχει βρει μία πλειοψηφία από περιπλανώμενους, είτε για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, είτε για να «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών.
Επεσήμανε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός δεν στηρίζει την κυβέρνηση καθώς «η Κυβέρνηση δεν έχει τη συναίνεση του Ελληνικού λαού.
Δεν έχει τη δική της πλειοψηφία στη Βουλή για να περάσει τη συμφωνία. Συμπληρώνει τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών alacarte.
Άλλοι υποτίθεται ότι στηρίζουν την Κυβέρνηση αλλά όχι τη συμφωνία και άλλοι ότι στηρίζουν τη συμφωνία αλλά όχι την Κυβέρνηση.
Κανείς όμως δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα φύλλο συκής.
Όλοι αυτοί τελικά στηρίζουν και τις Πρέσπες και τον κ. Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο και το ξέρει και ο Ελληνικός λαός που μας παρακολουθεί».
Υποστήριξε ακόμη ότι οι βουλευτές δεν γνωρίζουν καν τι ψηφίζουν καθώς δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή το νέο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.
«Ήρθαμε να συζητήσουμε για τη συμφωνία και δεν έχουμε καν  στα χέρια μας το επίσημο κείμενο του νέου Συντάγματος της γειτονικής χώρας- με τις τροπολογίες που προβλέπει η συμφωνία.
Δεν έχει κατατεθεί.
Και όχι μόνο αυτό.
Αλλά οι Σκοπιανοί εκβιάζουν ανοιχτά δηλώνοντας πως δεν θέτουν σε ισχύ τις συνταγματικές τροποποιήσεις παρά μόνο αν και όταν επικυρωθεί το πρωτόκολλο εισδοχής στο ΝΑΤΟ από την Ελλάδα.
Και η Ελληνική Κυβέρνηση το αποδέχθηκε και αυτό.  
Δηλαδή η Ελληνική Βουλή ψηφίζει στα τυφλά, με όλα τα σενάρια ανοιχτά.
Με τη ρηματική διακοίνωση τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα γιατί  αναφέρεται ρητά σε Μακεδονικό λαό.
Η Κυβέρνηση δίνει στα Σκόπια ένταξη στο ΝΑΤΟ, έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μαζί Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική ταυτότητα, Μακεδονικό λαό, δηλαδή Μακεδονικό Έθνος.
Τα δώσατε όλα κ. Τσίπρα».
Προσέθεσε ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός παρέδωσε τα πάντα: όνομα, γλώσσα, εθνότητα, εμπορικές χρήσεις και εκτίμησε ότι
«Τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα αναμφίβολα συνδέονται με την αρμονική συνύπαρξη με την γειτονική μας χώρα.
Με την προϋπόθεση όμως ακύρωσης κάθε αλυτρωτικής επιδίωξης.
Αυτό δεν έγινε.
Απόλυτα συνειδητά από τον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνησή του».
Κατέληξε τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δηλώνει «χαρούμενος» για την συμφωνία των Πρεσπών δηλώνοντας ότι θα τον κρίνει η ιστορία.
Βεβαίως θα τον κρίνει η ιστορία σε μελλοντικούς χρόνους, άλλα πριν από την ιστορία στον παρόντα χρόνο, ΤΩΡΑ, θα τον κρίνει με την ετυμηγορία του ο Ελληνικός Λαός.
Φοβάστε και αποφεύγετε την έκφραση της βούλησης του λαού και τις εκλογές.
Εκεί το όχι του λαού δεν μπορείτε να το κάνετε ναι.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Έρχεται η ώρα της κρίσης και κανένας γυρολόγος της πολιτικής, πρόθυμος για εξουσία και καρέκλα δεν πρόκειται να σας σώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης