ΝΔ: Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι: Τσίπρας και Καμμένος

ΝΔ: Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι: Τσίπρας και Καμμένος
Στους σκληρούς χαρακτηρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με τη σειρά της η Νέα Δημοκρατία
Στους σκληρούς χαρακτηρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συμφωνία για το ονοματολογικό έκανε λόγο για «τζάμπα μαγκιές από έναν πολιτικό απατεώνα», απάντησε με τη σειρά της η Νέα Δημοκρατία.
«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι οι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος», αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές.
Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει:
«Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει - αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός - τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή.
«Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα».
Ας σημειωθεί πως νωρίτερα από το Κιλκίς, ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει πως η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.
«Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα.
Πρόκειται για κακή συμφωνία που παράγει ήδη αποτελέσματα», είχε δηλώσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS