Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα του συγκροτήματος και των υπαλλήλων του

Καμμένος: Επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα του συγκροτήματος και των υπαλλήλων του
H Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε εισαγγελική έρευνα για την πώληση αμυντικού υλικού από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Σαουδική Αραβία με «μεσάζοντα» τον Βασίλη Παπαδόπουλο
«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εντολή διερεύνησης της υπόθεσης διακρατικής για τη Σαουδική Αραβία.
Όλα τα στοιχεία αποστέλλονται στην εισαγγελέα να σταματήσει επιτέλους η σπέκουλα του συγκροτήματος και των υπαλλήλων του».
Aυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Επισημαίνεται ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε εισαγγελική έρευνα για την πώληση αμυντικού υλικού από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Σαουδική Αραβία με «μεσάζοντα» τον Βασίλη Παπαδόπουλο.
Ειδικότερα, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα, η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε έρευνα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα.



Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έχει θέσει ερωτήματα για τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, σχετικά με τη σύμβαση για την πώληση 300 χιλ. βλημάτων, συνολικού κόστους 66 εκατ. ευρώ από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία.
Σημειώνεται ότι ο Νόμος του 3978/2011 ορίζει ρητά ότι για να προχωρήσει οποιαδήποτε αγοραπωλησία αμυντικού υλικού από την Ελλάδα απαιτείται απευθείας συμφωνία με άλλο Κράτος (goverment to goverment) χωρίς μεσάζοντες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης