Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου: Σήμερα θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Αυγενάκης – Πρέπει να πάρει ο ίδιος θέση

Κεδίκογλου: Σήμερα θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Αυγενάκης – Πρέπει να πάρει ο ίδιος θέση
Η αξιοπιστία του συγκεκριμένου ΜΜΕ έχει αποδειχθεί επανειλημμένα προβληματική είπε ο κ.Κεδίκογλου
Στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για την υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμφανίζει τον γραμματέα της ΝΔ να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα του κοινού ποινικού δικαίου αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος υποστήριξε πως εντός της ημέρας ο κ.Αυγενάκης θα κάνει κάποιες ενέργειες.
«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι σήμερα θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Νομίζω ότι πρέπει ο ίδιος να πάρει θέση, γιατί το μόνο που γνωρίζω είναι το δημοσίευμα.
H αξιοπιστία του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης έχει αποδειχθεί επανειλημμένα προβληματική.
Οπότε επιφυλάσσομαι» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κεδίκογλου, ενώ νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία ζητά εξηγήσεις τόσο από τον κ.Αυγενάκη όσο και από τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ για τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι ο γραμματέας της ΝΔ έχει διαμηνύσει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη.
Ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές στο πλαίσιο της γ’ αξιολόγησης, ο κ.Κεδίκογλου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι όλο στην καθυστέρηση.
«Αυτή η κυβέρνηση είναι όλο στη καθυστέρηση και στην αξιολόγηση στην καθυστέρηση και στα διεθνή ζητήματα με καθυστέρηση και παντού καθυστερημένη είναι.
Για πάρα πολλούς λόγους, επειδή η κοινωνία μας δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά και πολύ γρήγορα και ένα από αυτά είναι και εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας του πολίτη.
Γιατί χωρίς αίσθημα ασφάλειας δεν υπάρχει καμία άλλη ελευθερία» υποστήριξε ο κ.Κεδίκογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης