Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης (ΝΔ): Είναι η ώρα που κάποιοι πρέπει να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξη που τους έκανε ανθρώπους

Στυλιανίδης (ΝΔ): Είναι η ώρα που κάποιοι πρέπει να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξη που τους έκανε ανθρώπους
Δεν είναι ώρα να αναλύσουμε τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογές τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι δεν είναι η ώρα τώρα για τη ΝΔ να δει τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στις εσωκομματικές εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρ.Στυλιανίδης, αναφέροντας πως ενδεχομένως να υπάρχει δόλος.
«Η παραφιλολογία για νέο κόμμα είχε ξεκινήσει από νωρίς και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να κάποιοι να αποδείξουν ότι αγαπούν την παράταξή που τους έκανε ανθρώπους» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης.
Όπως είπε, «είναι ασέβεια αυτό που γίνεται να εκθέτονται δηλαδή οι Νεοδημοκράτες να μιλάμε για νέα κόμματα, να τους στέλνουμε στις κάλπες και να μην τους αφήνουμε να ψηφίσουν».
Ο κ.Στυλιανίδης ζήτησε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και αδιάβλητα οι εσωκομματικές εκλογές για να εκλεγεί νέος αρχηγός, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγήσει τη ΝΔ σε συνέδριο την Άνοιξη.
Όσον αφορά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα εθνικά θέματα, ο κ.Στυλιανίδης είπε πως, αν πρέπει να βρεθούν όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας τότε αυτό πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης