Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Αφετηρία για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας η τρίτη θέση από ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

tags :
Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Αφετηρία για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας η τρίτη θέση από ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ
Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, εάν θα ήθελε να συμμετάσχει στο εγχείρημα μας και το Ποτάμι τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ καταλάβει την τρίτη θέση στις εκλογές, αυτό θα αποτελέσει μια αφετηρία για την ανασυγκρότηση του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας και της Ανανεωτικής Αριστεράς διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Οι εκλογές είναι η αφετηρία.
Στη συνέχεια θα πρέπει αυτός ο προοδευτικός πόλος εφόσον οι πολίτες όπως φαίνεται δείχνουν μια πολύ θετική ανταπόκριση σε αυτή τη διαδικασία και αυτό αποτυπωθεί και στην κάλπη και είμαστε πραγματικά η τρίτη δύναμη την επόμενη μέρα στις εκλογές, θα μπορέσει να αποτελέσει την αφετηρία για την μετεξέλιξη του ευρύτερου χώρου ώστε πραγματικά να αποτελέσει την αναγέννηση αυτού που λέμε του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής Αριστεράς» τόνισε μιλώντας στο Mega ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ερωτηθείς για πιθανή συμμετοχή του Ποταμιού στο λεγόμενο τρίτο πόλο, ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι «δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα».
«Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, εάν θα ήθελαν να συμμετάσχουν από εδώ και στο εξής και δυνάμεις οι οποίες είναι κεντροαριστερές μέσα στο Ποτάμι.
Διότι το Ποτάμι έχει και νεοφιλελεύθερες εκδοχές.
Υπάρχει μια λογική μη συμπράξεων, μη συνεννοήσεων σε αυτά τα ζητήματα, να σταματήσουν οι "μικρομεγαλισμοί" από ορισμένους χώρους» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης