Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κάλεσμα Φίλη (ΣΥΡΙΖΑ) προς τον Σαμαρά να συμβάλλει στην ελληνική διαπραγμάτευση

Κάλεσμα Φίλη (ΣΥΡΙΖΑ) προς τον Σαμαρά να συμβάλλει στην ελληνική διαπραγμάτευση
«Η κυβέρνηση μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να μετατρέψει το ελληνικό πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο»
Κάλεσμα προς τον Αντ. Σαμαρά να συνεισφέρει ουσιαστικά στην εθνική προσπάθεια για το χρέος και το τέλος της λιτότητας, απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.
Ειδικότερα, ο Ν. Φίλης υπογράμμισε πως «αυτή η κυβέρνηση μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να μετατρέψει το ελληνικό πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο».
«Ο Πρόεδρος Obama είπε ότι από το ζήτημα αυτό κρίνεται η ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Τα ακούει αυτά η αντιπολίτευση; Αν τα ακούει, γιατί έρχονται εδώ διάφοροι βουλευτές της και μας λένε για το grexit;» διερωτήθηκε εν συνεχεία.
«Μεθαύριο θα υπάρχει ένα σφαγείο εις βάρος της ελληνικής εκπροσώπησης στο Eurogroup» συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως «το πού θα καταλήξει, είναι θέμα συσχετισμών μέσα κι έξω από εκεί».
Καλώντας τον Αντ. Σαμαρά να συνεισφέρει στις ελληνικές προσπάθειες, ο Ν. Φίλης κατέληξε πως «εκεί θα αποδειχθεί αν εννοούμε ότι δεν κάνουμε μικροκομματική αντιπολίτευση και αν είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε στους εθνικούς στόχους και στην εθνική προσπάθεια»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης