Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Αυτές τις εκλογές θα τις κερδίσουμε – Ο λαός θα τιμωρήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ

Σαμαράς: Αυτές τις εκλογές θα τις κερδίσουμε – Ο λαός θα τιμωρήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ
Μια μειοψηφία βουλευτών έσυρε τη χώρα σε εκλογές για να ανακόψει την πορεία της προς την ανάκαμψη, είπε ο Αντ. Σαμαράς
(upd1)Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της ομιλίας του στη Λάρισα, κατηγορώντας τον ότι μαζί με τη Χρυσή Αυγή έσυραν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές που ο λαός δεν ήθελε.
Μια μειοψηφία βουλευτών έσυρε τη χώρα σε εκλογές για να ανακόψει την πορεία της προς την ανάκαμψη, ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης, φοβάται ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο δρόμο της σταθερότητας».
Αισιόδοξος εμφανίστηκε, ωστόσο, για το εκλογικό αποτέλεσμα, διαμηνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές «μαζί με τον λαό, που δεν τις ήθελε».
«Ήταν λάθος οι εκλογές τη στιγμή που η χώρα άρχισε να σηκώνει κεφάλι», τόνισε.
Συνεχίζοντας τη σφοδρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντ. Σαμαράς τόνισε ότι όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτά που οδηγούν στις αναταράξεις των αγορών, καθώς «όταν λες ότι δεν θα πληρώσεις τόκους και χρεολύσια, σημαίνει χρεοκοπία», όπως ανέφερε.
«Δεν καταλαβαίνουν ότι θα οδηγήσουν σε σύγκρουση με όλους τους εταίρους μας και θα θέσουν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης».
«Δεν διεκδικώ το δικαίωμα να ταΐζω τον κόσμο με παραμύθια όπως κάνει ο κ. Τσίπρας», τόνισε συνεχίζοντας την επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν ανέλαβα είχα στόχο να αποτρέψω την χρεοκοπία της χώρας και την έξοδο από το ευρώ», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, παραδεχόμενος ότι έγιναν και λάθη στην πορεία, όπως ήταν αναμενόμενο δεδομένου του χάους με το οποίο ήρθε αντιμέτωπο η κυβέρνηση.
Επιπλέον, προειδοποίησε ότι μετά τον Μάρτιο, η χώρα θα χάσει 15 δισ., τα οποία θα χαθούν λόγω της μη τήρησης των όρων της ΕΕ με συνέπεια το πάγωμα των ενισχύσεων.
Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι με τη νέα συμφωνία που θα υπογράψει η κυβέρνηση, μετά τις εκλογές, θα καταρτιστεί ένας ενωτικός χάρτης για τη μείωση των φόρων.
Ειδικότερα όσον αφορά στον αγροτικό κλάδο, διαβεβαίωσε ότι δεν θα φορολογηθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών.
Μιλώντας στο λαρισαϊκό κοινό, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε επίσης ότι η Θεσσαλία και ο κάμπος της θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευημερία και κάλεσε κάθε Έλληνα που ασχολείται με τη γη να μην ξεχνά ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μαζί με την Ευρώπη για να προχωρήσει στην ανάπτυξη.
Εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο Αντ. Σαμαράς κάλεσε τον ελληνικό λαό να πει «όχι» στον λαϊκισμό».

(Πρώτη ενημέρωση: Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2015, 19.22)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης