Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προκλητική και αναίτια η επίθεση των αστυνομικών στους φοιτητές

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προκλητική και αναίτια η επίθεση των αστυνομικών στους φοιτητές
Με την κάλυψη της κυβέρνησης η προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας
«Πρόκληση κατά της δικτατορίας και των αντιδικτατορικών αγώνων», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στους χώρους των Πανεπιστημίων και την συμπεριφορά τους απέναντι στους φοιτητές.
Ειδικότερα, τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, έξω από το κτήριο της Νομικής, μετά την απόφαση του Πρύτανη για λοκ-άουτ, υπό των φόβο γενικευμένων καταλήψεων εν όψει Πολυτεχνείου, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Π. Σκουρλέτης ανέφερε, επίσης, ότι η επίθεση της αστυνομίας ενάντια στους φοιτητές ήταν αναίτια και προκλητική, ενώ πρόκειται για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, «που εκδηλώνεται με την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης».
Ευθύνες επέρριψε και στον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Φορτσάκή, κατηγορώντας τον ότι «είναι ο εκτελεστικός βραχίονας μιας τέτοιας πολιτικής έντασης», ενώ ενέταξε τις κυβερνητικές επιλογές στην προσπάθεια αντιπερισπασμού, καθώς στο μέτωπο με την τρόικα η κυβέρνηση έχει αδιέξοδα και προβλήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης