Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φ. Πιπιλή (Ν.Δ.) - Τίποτα το συγκλονιστικό ο Γ. Καμίνης ως δήμαρχος - Ο δήμος Αθηναίων δεν χρειάζεται μετριότητες

Φ. Πιπιλή (Ν.Δ.) - Τίποτα το συγκλονιστικό ο Γ. Καμίνης ως δήμαρχος - Ο δήμος Αθηναίων δεν χρειάζεται μετριότητες
Βολές κατά του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, εκτόξευσε η βουλευτής της Ν.Δ., λέγοντας χαρακτηριστικά «αν θέλει να κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης να το πει»
Βολές εναντίον του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, εκτόξευσε η βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «αν θέλει να κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης να το πει».
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μάλλον αποδεικνύει με το "καλημέρα" ότι απο τη Νέα Σμύρνη πήγε κατευθείαν στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του και δεν γνωρίζει την Αθήνα. Κέντρο είναι οι γειτονίες πέριξ των Εξαρχείων αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος των ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει...»
Πρόσθεσε δε, ότι πρόκειται για «απαράδεκτες δηλώσεις. Στη γωνία Σουλτάνη και Στουρνάρη κάθε πρωί μετανάστες κρύβουν τα λαθραία τσιγάρα στους κάδους και τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός αν εννοεί οτι πρέπει να πανε στην Εκάλη οι κάτοικοι των Αθηνών. Περιμένω με αγωνία πόσους σταυρούς θα παει ο συνδυασμός το απο τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου κα ειδικά από τους κατοίκους των Εξαρχείων» ανέφερε.
Κληθείσα να σχολιάσει τη θητεία των νυν δημάρχων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γ. Καμίνη και Γ. Μπουτάρη, χαρακτήρισε τη δημαρχία Καμίνη μετριότητα, τονίζοντας ότι «η Αθήνα χρειάζεται κάτι άλλο», ενώ αντιθέτως εξήρε τον Γ. Καμίνη.
Ερωτηθείσα τέλος για την απόφαση του πρωθυπουργού οι ευρωβουλευτές να εκλέγονται με σταυρό, η κ. Πιπιλή διερωτήθηκε «γιατί κλάινε οι προοδευτικοί για τη σταυροδοσία και έχουν πάθει ζαλάδα; Πριν δεν τους ενοχλούσε που έβαζαν οι αρχηγοί τους κολλητούς τους και τα "κονέ" τους; Όλοι οι νοήμονες Αθηναίοι χαίρονται με την απόφαση Σαμαρά. Οι κολλητοί επιτέλους τέλος, το έκλεισε ο Σαμαράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης