Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Citigroup - Προεκλογική δέσμευση το αναπτυξιακό σχέδιο Σαμαρά - Δεν είναι ολοκληρωμένο πλάνο

Citigroup - Προεκλογική δέσμευση το αναπτυξιακό σχέδιο Σαμαρά - Δεν είναι ολοκληρωμένο πλάνο
Οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει η αμερικανική τράπεζα
Μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των κρίσιμων Ευρωεκλογών της Κυριακής 25 Μαΐου, χαρακτηρίζει η Citigroup το αναπτυξιακό πλάνο της κυβέρνησης, το οποίο παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης ο ίδιος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
"Οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο παρά ένα κομμάτι της κρίσιμης προεκλογικής καμπάνιας της εύθραυστης κυβέρνησης, ενόψει της κρίσιμης κάλπης της Κυριακής", υποστηρίζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, στην τελευταία 9σέλιδη έκθεσή τους, υπό τον τίτλο "ECB To Reduce Frequency of Policy Meetings?".
Ως καθημερινός πλέον παρατηρητής των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων που σημειώνονται στην Ελλάδα, η Citigroup εκφράζει, αδήριτα, σαφή θέση για το αναπτυξιακό σχέδιο που παρουσίασε ο πρωθυπουργός.
"Δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, για ένα πραγματικό πολιτικό πλάνο, με στόχο την τόνωση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας", διαμηνύει, ρητά και κατηγορηματικά, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα. Είναι μια ακόμη προεκλογική δέσμευση και τίποτα περισσότερο, σημειώνει.
Πως δικαιολογεί όμως η Citigroup την πεποίθηση πως το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης είναι απλά μια προεκλογική δέσμευση;
"Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, συνεχίζει να έρχεται δεύτερο, καθώς οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ", σημειώνουν με νόημα οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης