Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σεμινάριο Pizza napoletana από την Accademia Pizzaioli Greece

tags :
Σεμινάριο Pizza napoletana από την Accademia Pizzaioli Greece
Με βασικό θέμα την Pizza Napoletana, η Accademia Pizzaioli διοργάνωσε πεντάωρο Σεμινάριο
Με βασικό θέμα την “Pizza Napoletana”, η παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli διοργάνωσε πεντάωρο Σεμινάριο τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Δάφνη.
Οι συμμετέχοντες ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους και υπό την  καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli Greece, ακολούθησαν βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής της πιο διάσημης πίτσας στον κόσμο, η οποία πρόσφατα έλαβε επίσημη αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί πια να φιγουράρει ως Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ) της Ιταλίας.
Στο τέλος του σεμιναρίου η Accademia Pizzaioli Greece, η οποία αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, παραχώρησε βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του επιτυχημένου Σεμιναρίου μαζί με τις συνταγές που είχαν νωρίτερα δημιουργήσει.
Η φημισμένη Accademia Pizzaioli άνοιξε τις πύλες στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 με στόχο να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης