Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Aποχώρησε οριστικά ο Στυλιανίδης από CEO της Λαϊκής Τράπεζας - Επιβεβαιώθηκε το bankingnews.gr, παρά τις επίσημες διαψεύσεις της τράπεζας στις 6 Σεπτεμβρίου

Aποχώρησε οριστικά ο Στυλιανίδης από CEO της Λαϊκής Τράπεζας - Επιβεβαιώθηκε το bankingnews.gr, παρά τις επίσημες διαψεύσεις της τράπεζας στις 6 Σεπτεμβρίου
Επιβεβαιώθηκε πλήρως, έστω και με καθυστέρηση 3,5 μηνών και παρά τις επίσημες διαψεύσεις, το www.bankingnews.gr, που μιλούσε για σχέδιο αποπομπής του Χρ. Στυλιανίδη από το τιμόνι της Λαϊκής Τράπεζας.
Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Cyprus Popular Βank ανακοινώνει ότι ο κ. Χρίστος Στυλιανίδης έχει παύσει να εκτελεί τα καθήκοντα του Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή / Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας από σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2012 και έχει αποχωρήσει από την εργοδότησή του στην Τράπεζα.
Υπενθυμίζεται ότι στο σχέδιο αποπομπής του κ. Στυλιανίδη το www.bankingews.gr έχει αναφερθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 και τότε (συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου) η τράπεζα το είχε διαψεύσει.

Η σημερινή ανακοίνωση της Λαϊκής

Η Cyprus Popular Bank ανακοινώνει ότι ο κ. Χρίστος Στυλιανίδης έχει παύσει να εκτελεί τα καθήκοντα του Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή / Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας από τις 21 Δεκεμβρίου, 2012 και έχει αποχωρήσει από την εργοδότησή του στην Τράπεζα.
Ο κ. Τάκης Φειδία συνεχίζει να εκτελεί καθήκοντα ως Αναπληρών Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής και Πρόεδρος στης Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής στις 6 Σεπτεμβρίου

Αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bankingnews.gr» στην Ελλάδα περί «αναγκαστικής άδειας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου, κ. Χρίστο Στυλιανίδη και στην Οικονομική Διευθύντρια Ομίλου, κ. Αννίτα Φιλιππίδου», η Cyprus Popular Bank Public Co Ltd διαψεύδει κατηγορηματικά τους εν λόγω ισχυρισμούς.
Διευκρινίζεται επίσης ότι η Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα δεν είναι έκτακτη, αλλά προγραμματισμένη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης