Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σαμαράς: Η Ελλάδα έδωσε μάχη - Πρόοδος σε όλα τα μέτωπα - Μπορεί να αυξηθεί η συμμετοχή της χώρας στα κοινοτικά κονδύλια - Δεν αποκλείεται η Αθήνα να λάβει περισσότερο από το προβλεπόμενο 20% - Μέχρι την ύστατη στιγμή θα συνεχιστούν οι συζητήσεις

tags :
Σαμαράς: Η Ελλάδα έδωσε μάχη - Πρόοδος σε όλα τα μέτωπα - Μπορεί να αυξηθεί η συμμετοχή της χώρας στα κοινοτικά κονδύλια - Δεν αποκλείεται η Αθήνα να λάβει περισσότερο από το προβλεπόμενο 20%  - Μέχρι την ύστατη στιγμή θα συνεχιστούν οι συζητήσεις
Η Ελλάδα έδωσε μάχη, διεμήνυσε από τις Βρυξέλλες μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως υπάρχει πρόοδος σε όλα τα μέτωπα και πως οι συζητήσεις για το ελληνικό ζήτημα, ενόψει του Εurogroup της Δευτέρας, θα συνεχιστούν μέχρι την ύστατη στιγμή.
"Η Σύνοδος Κορυφής δεν κατέληξε σε συμφωνία", παραδέχθηκε ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
"Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε νέα Σύνοδο στις αρχές του 2013", έσπευσε να προσθέσει ο πρωθυπουργός.
"Η Ελλάδα αντιμετωπίστηκε με στοιχεία πριν από την κρίση (2007-2009)", ανέφερε ο κ. Σαμαράς, για να εξηγήσει πως "Όλα δείχνουν ότι μπορεί να αυξηθεί σημαντικά η συμμετοχή της χώρας στα κοινοτικά κονδύλια".
Μπορεί να πάρουμε περισσότερο από το 20% που προβλεπόταν αρχικά, εξήγησε ο πρωθυπουργός.
"Είχα ένα διήμερο συνεχών επαφών", συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς, για να επισημάνει πως "συζήτησε με όλους και για τη δόση και για την αύξηση των κονδυλίων".
"Μπορούμε σήμερα και προωθούμε λύσεις για εμάς αρκετά συμφέρουσες", εξήγησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης