Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Το βλέμμα σε αποτελέσματα, Moody’s και FTSE

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Το βλέμμα σε αποτελέσματα, Moody’s και FTSE
Σήμερα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Frigoglass και αύριο η Τράπεζα Πειραιώς
Σχετικά Άρθρα

Τα εταιρικά αποτελέσματα, αλλά και οι ανακοινώσεις αύριο του οίκου Moody’s για την ελληνική οικονομία και του FTSE για την αναδιάρθρωση των δεικτών θα τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν ήσυχο άνοιγμα με την εγχώρια αγορά να ακολουθεί την τάση από το εξωτερικό, όπου οι ανησυχίες για την πορεία της παγκόσμιας ανάκαμψης έχουν αυξηθεί εκ νέου.
Αύριο, πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης θα ανακοινώσει αποτελέσματα η Τράπεζα Πειραιώς, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην πώληση μη εξυπηρετούμενων ναυτιλιακών δανείων, ενώ σήμερα πριν το άνοιγμα δημοσιεύει η Frigoglass.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση καθώς η ψυχολογία στο εξωτερικό είναι μικτή λόγω των ανησυχιών για την παγκόσμια ανάκαμψη, που έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα μετά τις ανακοινώσεις κερδών από κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση ακολουθώντας τη διεθνή τάση.

Beta
Περιμένουμε μία συνέχεια της χθεσινής αντίδρασης αλλά πιο ήπια.
Οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας θα παραμείνουν στο επίκεντρο και θα δώσουν και σήμερα τον τόνο.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 905 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 910 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 920 και 930 μονάδες.
Η Moody’s θα ανακοινώσει αύριο το βράδυ την αξιολόγηση του ελληνικού αξιόχρεου, ενώ η Τρ. Πειραιώς θα ανακοινώσει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου.

Depolas
Η ανησυχία για επιτάχυνση του ‘’tapering’’ και κατ επέκταση την αύξηση των επιτοκίων νωρίτερα από το αναμενόμενο παραμένει για τις ΗΠΑ, παρόλο που η ανοδική ορμή δεν έχει αλλοιωθεί στο εξωτερικό.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανή μια ανοδική κίνηση στο εσωτερικό, αλλά απαιτούνται αυξημένα αντανακλαστικά.
Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα επικαιροποιημένα εβδομαδιαία στοιχεία για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ και το επιχειρηματικό 
outlookPhiladelphiaFedΝοεμβρίου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης