Χρηματιστήριο

Κοινή γραμμή και ενιαία στρατηγική αποφασίστηκε, από τους παλαιούς μετόχους της Marfin Popular Bank και του νέου Management….

  Κοινή γραμμή και ενιαία στρατηγική αποφασίστηκε,  από τους παλαιούς μετόχους της Marfin Popular Bank και του νέου Management….
Μια ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ του νέου management της Marfin Popular Bank και του επικεφαλής της MIG Α. Βγενόπουλου βασικού μετόχου της τράπεζας.

Στην συνάντηση αυτή στην οποία παραβρέθηκαν πέραν από τον Α. Βγενόπουλο ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Σαρρής αλλά και διευθύνων σύμβουλος κ Στυλιανίδης.
Την συνάντηση ζήτησε το νέο management και αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι διοίκηση και βασικοί μέτοχοι συστρατεύονται με στόχο την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας.
Μια άλλη παράμετρος που τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν και η προειδοποίηση της τράπεζας για αυξημένες προβλέψεις.
Να σημειωθεί ότι με βάση εκτιμήσεις οι νέες προβλέψεις μπορεί να φθάσουν τα 350 έως 400 εκατ ευρώ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την γενικότερη αξιολόγηση των εμπράγματων εξασφαλίσεων.
Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι στην συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να υιοθετηθεί μια ενιαία στρατηγική εξέλιξη άκρως σημαντική σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης