Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ακραία περιφέρεια του Χ.Α. τράπεζες και warrants - Ράλι έως 90% στις τράπεζες και έως 100% στα warrants σε 4 συνεδριάσεις

Ακραία περιφέρεια του Χ.Α. τράπεζες και warrants - Ράλι έως 90% στις τράπεζες και έως 100% στα warrants σε 4 συνεδριάσεις
Ράλι έως 90% στις τράπεζες και έως 100% στα warrants από τα πρόσφατα χαμηλά – Ντεμαράζ αγοραστών με φόντο την προεξόφληση συμφωνίας

Σκηνικό ακραίας περιφέρεια θυμίζουν οι τραπεζικές μετοχές εσχάτως καθώς και τα warrants που έχουν γίνει άντρο κερδοσκοπίας και τρομερού trading!
Στις τράπεζες, τα κέρδη από τα χαμηλά φτάνουν έως το 90% περίπου, ενώ στα warrants η άνοδος φτάνει έως το 100% περίπου με τη νέα σημερινή άνοδο!
Κέρδη αν μη τι άλλο ιδιαίτερα εντυπωσιακά, που δείχνουν αφενός την ορμή της ανόδου των συγκεκριμένων μετοχών που είχαν λιώσει κυριολεκτικά σε ιστορικά χαμηλά και αφετέρου την… ευκολία χειραγώγησης των συγκεκριμένων μετοχών!
Οι μετοχές έχουν «λιώσει», οπότε με δυσανάλογα μικρούς τζίρους, ρετουσάρονται με χαρακτηριστική ευκολία…
Άλλωστε, σε τράπεζες και warrants έχει μαζευτεί το πλέον κερδοσκοπικό χρήμα της αγοράς.
Πλέον, οι επαγγελματίες traders και οι άλλοι που δεν ασχολούνται μακροπρόθεσμα με συντηρητικά blue chips όπως Coca Cola HBC, OTE, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ, "ποντάρουν" συχνά στις τραπεζικές μετοχές, ή σορτάρουν αναλόγως!
Όντας απαξιωμένες και εύκολα χειραγωγούμενες, οι τραπεζικές μετοχές, με τεράστιους όγκους καθημερινά όχι μόνο δεν εγκλωβίζουν, αλλά προσφέρουν συγκινήσεις σε όσους αρέσκονται σε κινήσεις - καζίνο, αυξημένου ρίσκου!
Πρώτη σε αντίδραση τραπεζική μετοχή είναι η Πειραιώς που από τα ιστορικά χαμηλά των 0,1960 ευρώ που βρέθηκε στις 21 Απριλίου κερδίζει έως και 90%, ενώ αν «πιάσει» τα 0,39 ευρώ θα σημαίνει ότι έχει «διπλώσει»!
Η Eurobank κερδίζει 63% από τα ιστορικά χαμηλά των 0,08 ευρώ, ενώ η Alpha Bank ενισχύεται κατά 65% από τα χαμηλά των 0,20 ευρώ που βρέθηκε στις 21 Απριλίου.
Σε ότι αφορά τα warrants, η κερδοσκοπία και οι τεράστιες διακυμάνσεις συνεχίζονται. Το warrant Πειραιώς – ακολουθώντας τη μετοχή – έχει την ισχυρότερη αντίδραση καθώς από το ιστορικό χαμηλό των 0,0440 ευρώ ενισχύεται περί το 98%!
Το warrant της Εθνικής από τα χαμηλά των 0,1230 ευρώ κερδίζει περίπου 75% ευρισκόμενη σήμερα στη ζώνη των 0,20 ευρώ, ενώ της Alpha Bank από το χαμηλό των 0,30 ευρώ κερδίζει περίπου 65% καθώς σήμερα διαπραγματεύεται στα 0,4850 ευρώ….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης