Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λέσβος: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο, εγρήγορση για αναζωπυρώσεις - Στις πληγείσες περιοχές ο Τριαντόπουλος

Λέσβος: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο, εγρήγορση για αναζωπυρώσεις - Στις πληγείσες περιοχές ο Τριαντόπουλος
Στη Λέσβο ο Τριαντόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Λέσβου πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη 26/7, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος.
Ήδη, ο κ. Τριαντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Βρίσα, αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα και μάλιστα, όπως δήλωσε
στις 25/7 μιλώντας στην ΕΡΤ, θα επεκταθούν τα μέτρα που ισχύουν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων στην Πεντέλη και θα ισχύουν για τη Λέσβο και τις άλλες περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο.
Ο κ. Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές των Βατερών, θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών για την αποτίμηση των ζημιών της καταστροφικής πυρκαγιάς, αλλά και σε  σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23/7 στο νησί και ήδη έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα, σπίτια και επιχειρήσεις, είναι πλέον σε ύφεση και αντιμετωπίζονται αναζωπυρώσεις.
Από το πρωί της Τρίτης 26/7 εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην περιοχή της Ρογκάδας, απ' όπου ξεκίνησε η μεγάλη δασική πυρκαγιά της νότιας Λέσβου στις 23/7.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης