Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη για τις αναστολές - Αποφασίζεται ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή - Διακοπή για αύριο 16/10

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη για τις αναστολές - Αποφασίζεται ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή - Διακοπή για αύριο 16/10
Αύριο (16/10) η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους ισχυρισμούς των υπολοίπων κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και των περισσοτέρων πρώην βουλευτών
(upd) Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς ήρθε η ώρα των αποφάσεων σχετικά με τον ανασταλτικό χαρακτήρα των ποινών που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους κατηγορούμενους. 
Η διαδικασία για τις αναστολές θα συνεχιστεί αύριο 16/10 στις 10:30 το πρωί.
Τελευταία σήμερα μίλησε η υπεράσπιση του καταδικασμένου ως μέλος της διευθυντικής ομάδας της Χρυσής Αυγής σε κάθειρξη 13 ετών, Ηλία Παναγιώταρου. Αύριο η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους ισχυρισμούς των υπολοίπων κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και των περισσοτέρων πρώην βουλευτών.
Οι κατηγορούμενοι που καταδικάστηκαν σε πρόσκαιρες καθείρξεις πλην του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, δίνουν αγώνα να πείσουν το δικαστήριο να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους ώστε να μην κρατηθούν.
Ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά ανακοίνωσε στο δικαστήριο πως ο εντολέας του δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής, αν και όπως είπε, υπάρχουν περιπτώσεις που οι ισοβίτες έτυχαν χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος.
Η απόφαση για τις αναστολές των ποινών εκτιμάται πως θα εκδοθεί είτε αργά το βράδυ σήμερα είτε την Παρασκευή.
Στη διάρκεια αυτής της προσπάθειας οι κατηγορούμενοι δικαιούνται να εξετάσουν μάρτυρες και η υπεράσπισή τους να επιχειρηματολογήσει νομικά για το "αχρείαστο" της φυλάκισης ή την ζημιά στον οικογενειακό βίο που θα επιφέρει η κράτηση .
Ήδη χθες το απόγευμα κατέθεσε η πρώτη μάρτυρας προς στήριξη κατηγορουμένου που διεκδικεί να μην οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης και θα συνεχιστεί σήμερα από τις 10 το πρωί.
Από την άλλη πλευρά , τα θύματα και οι εκπρόσωποί τους στο δικαστήριο, αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου που θα δικαιώσει νεκρούς και τους οικείους τους καθώς και εκείνους που γλύτωσαν με μικρές ή μεγαλύτερες πληγές στα σώματά τους από τις βίαιες ενέργειες που καταλογίζονται στην εγκληματική οργάνωση.
Μία οργάνωση που σύμφωνα με την δικαστική απόφαση καταγράφει δύο δολοφονίες, μία απόπειρα δολοφονίας και πολλές επιθέσεις που άφησαν πίσω τους τραυματίες και ζημιές.
Η πολιτική αγωγή θεωρεί πως οι ποινές που επέβαλε το δικαστήριο στην ηγετική ομάδα "τείνουν προς το ανώτατο όριο".
Όμως, οι συνήγοροι των θυμάτων θεωρούν πως οι ποινές για τις συνέργειες σε ανθρωποκτονία Φύσσα και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ είναι σαφέστατα μικρότερες από την δυνατότητα που είχαν οι δικαστές.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου για τις συνολικές ποινές, πλην του Γιώργου Ρουπακιά εκείνοι που καταδικάστηκαν σε μεγαλύτερες ποινές είναι οι επτά της διευθυντικής ομάδας, με τους έξι στα 13 χρόνια και έναν στα 10 χρόνια αλλά και οι δύο πυρηνάρχες Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και  Περάματος Αναστάσιος Πανταζής.
Μαζί τους και ο, κατά την δικογραφία, άμεσος συνεργός στην δολοφονία Φύσσα και υψηλόβαθμο στέλεχος, κάτω από τον πυρηνάρχη στη Νίκαια, Ιωάννης Καζαντζόγλου.
Οι δύο πυρηνάρχες έχουν παραπεμφθεί μαζί με τους βουλευτές ως μέλη της διοίκησης της εγκληματικής οργάνωσης πλην όμως αποδεχόμενο το δικαστήριο την πρόταση της Εισαγγελέως καταδικάστηκαν ως μέλη.
Οι πιο υψηλές ποινές που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αφορούν τον Νίκο Μιχαλολιάκο και πέντε μέλη του πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής , δηλαδή τους Γιάννη Λαγό, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Χρήστο Παππά και Ηλία Παναγιώταρο με 13ετή κάθειρξη.
Η επόμενη ομάδα είναι ο έβδομος του πολιτικού συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος , οι δύο πυρηνάρχες και το στέλεχος της Τοπικής Νίκαιας, με 10ετή κάθειρξη .
Ακολουθούν εννέα κατηγορούμενοι , όλοι συνεργοί στην δολοφονία Φύσσα, που η συνολική τους ποινή είναι 9 χρόνια κάθειρξης .
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και οι πρώην βουλευτές που κρίθηκαν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης , αλλά και οι καταδικασθέντες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καταδικάστηκαν είτε σε καθείρξεις 6 ή 7 ετών είτε σε φυλακίσεις 2 έως και 5 ετών.

Λευκό μητρώο του δράστη της δολοφονίας Λουκμάν επικαλέστηκε η υπεράσπιση του Διον. Λακόπουλου

Το λευκό ποινικό μητρώο του ενός εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν επικαλέστηκε η υπεράσπισή του. «Έχει λευκό μητρώο εκτός από τη βασική πράξη της παρούσας υπόθεσης», επεσήμανε ο συνήγορος του Διονύση Λιακόπουλου, αναφορικά με τη δολοφονία του Λουκμάν.
Επίσης ανέφερε ότι ένας νέος εγκλεισμός του καταδικασθέντα σε 6 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση «θα ανατρέψει κάθε προσπάθειά του επανέλθει στην κοινωνία».
Για τον δεύτερο δράστη της δολοφονίας Λουκμάν, Χρήστο Στεργιόπουλο, η υπεράσπιση αναφέρθηκε στην υπέργηρη μητέρα του και έκανε λόγο για «υποδειγματική συμπεριφορά από την πλευρά του».
Και συμπλήρωσε: «Εκτός από τη γνωστή περιπέτεια με τον Πακιστανό που ξέρετε».
Οι δύο δράστες της δολοφονίας έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών ο καθένας και είναι εκτός φυλακής με όρους. Και οι δύο καταδικάστηκαν χθες σε κάθειρξη 6 ετών ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Πάνω από 10 αιτήματα για αναστολές - Στην αίθουσα Μπαρμπαρούσης, Ματθαιόπουλος, Ηλιόπουλος
 
Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί πάνω από δέκα αιτήματα για αναστολές των ποινών, ενώ στο δικαστήριο βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Η υπεράσπιση του Κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, υποστήριξε ότι διαθέτει τις προϋποθέσεις για να λάβει αναστολή.
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε στο δικαστήριο προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.
Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι αν εκτίσει την ποινή ο γιός του, τότε ο ίδιος και η σύζυγός του θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς από τότε που δεν ξαναβγήκε βουλευτής, τους φροντίζει ο γιός τους και φροντίζει την περιουσία και τα ζώα που έχουν. Όπως είπε ο κ. Ηλίας Μπαρμπαρούσης, εάν ο γιός τους μπει φυλακή «εγώ είμαι τελειωμένος. Από τον Μάιο του 2017 έχω πρόβλημα όρασης και η γυναίκα μου παίρνει σύνταξη για 60% αναπηρία».
Κατά την αποχώρηση του μάρτυρα, χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο γιός του, καθώς δεν περπατά καλά και έχει μπαστούνι.
Ο πρώην βουλευτής ρώτησε την πρόεδρο αν μπορεί να αποχωρήσει και ο ίδιος, για να βοηθήσει τον πατέρα του. Τότε η κ. Λεπενιώτη του απάντησε: «Ε, τι να σας πω;... Κοιτάξτε, είστε κατηγορούμενος επί 5,5 χρόνια και σας βλέπουμε σήμερα».

Οι ισχυρισμοί Πατέλη (πυρηνάρχης Νίκαιας)

Τραγούδι κατά της βίας έχει γράψει ο πυρηνάρχης της Τοπικής Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, που καταδικάστηκε σε 10 έτη κάθειρξης και 2 μήνες, επικαλέστηκε μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο.
Όπως είπε η μάρτυρας: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από το 2011 με τον Γιώργο. Ζήτησα τη βοήθειά του όταν δεν είχαμε να φάμε.
Έχω δυο παιδιά ανήλικα.
Η οικογένειά μας δεν είχε βοήθεια από πουθενά, μου είχαν πει κάποιοι γνωστοί μου για το Γιώργο.
Μέχρι και λογαριασμούς για το ρεύμα μου πλήρωσε, τα πάντα.
Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος.
Μας έδινε και τρόφιμα.
Είναι σωστός οικογενειάρχης.
Το παιδί του είναι τα πάντα για αυτόν και τον χρειάζεται με όλα αυτά που έχουν συμβεί... Ο Γιώργος έχει γράψει τραγούδι κατά της βίας και του μπούλινγκ».

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να μη δοθούν αναστολές ζητούν οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

Να μη δοθούν αναστολές ζητούν με ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Σκαρμέας.
Οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών επισημαίνουν ότι η Χρυσή Αυγή ναι μεν καταδικάστηκε στις 7/10/2020, πλην όμως «η δίκη δεν τελείωσε ακόμα» και «οι αποφάσεις που εκκρεμούν είναι σημαντικές, καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν την καταδίκη, αλλά μπορούν και να την καταστήσουν κενό γράμμα».
Το διακύβευμα, σύμφωνα με τους τρεις συνηγόρους, είναι «η απόκρουση της προσπάθειας των κατηγορουμένων να πέσουν στα μαλακά, τα ελαφρυντικά, οι ποινές, η ανασταλτική δύναμη της έφεσης».
Οι κ. Καμπαγιάννης, Παπαδάκης και Σκαρμέας υπογραμμίζουν ότι οι επιβληθείσες ποινές κάθειρξης για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης είναι υψηλές, αλλά όχι οι ανώτατες (13 έτη κάθειρξης αντί 15 έτη που είναι το ανώτατο όριο).
Το ίδιο ισχύει για τους ενταχθέντες στην εγκληματική οργάνωση (βουλευτές εκτός πολιτικού συμβουλίου και κατηγορούμενους χωρίς επιμέρους κακούργημα), για τους οποίους οι ποινές είναι 5 έως 7 έτη κάθειρξης, δηλαδή χαμηλότερες από τις ανώτερες προβλεπόμενες, που είναι τα 10 έτη.
Επιπλέον, οι δικηγόροι των αλιεργατών υπενθυμίζουν ότι «οι συντρέχουσες πλημμεληματικές ποινές για όλους δεν πρόκειται να εκτελεστούν, γιατί τα πλημμελήματα παραγράφονται έως τον Σεπτέμβριο 2021».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συνηγόρων, συν τοις άλλοις, «το δικαστήριο επέλεξε να επιβάλει μικρότερες ποινές από τις αρμόζουσες για τους υποψήφιους δολοφόνους του Αμπουζίντ Εμπάρακ που καταδικάσθηκαν για δύο αδικήματα (την πράξη που τέλεσαν και την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση)». Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι 10 έτη κάθειρξης στον έναν δράστη και 7 έτη κάθειρξης σε όσους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, τις οποίες οι τρεις δικηγόροι χαρακτηρίζουν «αντικειμενικά χαμηλές σε σχέση με τη νομολογία και τη δικαστηριακή πρακτική για τέτοια βαρύτατα κακουργήματα», τονίζοντας ότι «χωρίς το Δικαστήριο να εμποδίζεται από τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα».
Ακόμα, «πέντε δράστες που, σύμφωνα με την απόφαση, αποπειράθηκαν νύχτα να σκοτώσουν χτυπώντας με σιδερένιους λοστούς από κοινού στο κεφάλι τον ανυποψίαστο κοιμισμένο στην ταράτσα Αιγύπτιο αλιεργάτη, που ούτε ήξεραν, ούτε τους ήξερε, και του άνοιξαν το σαγόνι στα δύο, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο για να πάνε βιαστικά να χτυπήσουν και τους άλλους, τιμωρήθηκαν για το αδίκημα αυτό, καθώς και για την ένταξή τους σε εγκληματική οργάνωση, με την ποινή των 10 ετών ο ένας (ο χωρίς ελαφρυντικό) και των 7 ετών οι άλλοι τέσσερις» σημειώνουν οι συνήγοροι των Αιγύπτιων ψαράδων.
Στην σημερινή συνεδρίαση οι δικηγόροι των κατηγορουμένων διεκδικούν την αναγνώριση αναστέλλουσας ισχύος στις εφέσεις τους, δηλαδή οι ποινές των καταδικασθέντων να μην εκτελεστούν άμεσα. «Χορήγηση της αναστολής στο διευθυντήριο και σε όσους συμμετείχαν σε ανθρωποκτόνες επιθέσεις θα σημάνει ότι η κοινωνία, τα θύματα και οι οικογένειές τους θα περιμένουν πολλά ακόμα χρόνια για να εκτίσουν οι κατηγορούμενοι τις ποινές τους» λένε οι τρεις δικηγόροι και υπογραμμίζουν «αυτό θα είναι αδιανόητο για τη διευθύνουσα ομάδα. Θα είναι όμως και απαράδεκτο για τους επίδοξους δολοφόνους του Αμπουζίντ Εμπάρακ που 8 χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση που τέλεσαν έχουν κρατηθεί μόνο μία (1) ημέρα!».
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση τους, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής κατά των δραστών της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ εξηγούν ότι δεν έχουν δικονομικά το δικαίωμα να προσβάλουν την απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά τους κατηγορούμενους κατά των οποίων παρίστανται, ωστόσο «το έχει ο Εισαγγελέας Εφετών σύμφωνα με το άρθρο 489 παρ. ε΄ Κ.ΠοινΔ. και οφείλει να αναλάβει τη θεσμική του ευθύνη».

Έως 4,8 χρόνια κατά μέσο όρο η παραμονή στη φυλακή

Να σημειωθεί πως αν το δικαστήριο αποφασίσει τον εγκλεισμό κατηγορουμένων η παραμονή τους στην φυλακή , ανάλογα με την ποινή καθενός, θα κυμαίνεται κατά μέσο όρο από τα 3 έως τα 4,8 έτη με βάση τις ευνοϊκές διατάξεις για αποφυλάκιση με την συμπλήρωση έκτισης των 3/5 της ποινής και αφού αφαιρεθούν οι χρόνοι προσωρινής κράτησης όσων προφυλακίστηκαν.
Σε αυτόν τον μέσο όρο δεν υπολογίζονται οι περιπτώσεις όπου θα προσφέρεται εργασία εντός της φυλακής , τα λεγόμενα "μεροκάματα" όπου η κάθε μέρα μετρά διπλή.
Με την συμπλήρωση, κατά μέσο όρο, 3,3 ετών έκτισης κάθε κρατούμενος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα μπορεί να ζητήσει απόλυση υπό όρους από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια.

Οι τελικές ποινές είναι οι εξής:
 
Διευθυντήριο

Νίκος Μιχαλολιάκος: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Ιωάννης Λαγός: 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες
Ηλίας Κασιδιάρης: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Γιώργος Γερμενής: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Χρήστος Παππάς: 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες
Ηλίας Παναγιώταρος: 13 έτη κάθειρξη
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: 10 έτη κάθειρξη
 
Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση χωρίς ελαφρυντικό

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: 7 έτη
Νίκος Κούζηλος: 7 έτη
Ελένη Ζαρούλια: 6 έτη
Πολύβιος Ζησιμόπουλος: 6 έτη
Αντώνης Γρέγος: 6 έτη
Δημήτρης Κουκούτση:ς 6 έτη
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: 6 έτη
 
Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με ελαφρυντικό

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: 5 έτη κάθειρξη
Μιχάλης Αρβανίτης: 5 έτη κάθειρξη
Ευστάθιος Μπούκουρας: 5 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Νίκος Μίχος: 6 έτη κάθειρξη
 
Ανθρωποκτονία Φύσσα

Γιώργος Ρουπακιάς: Ισόβια και 14 έτη
Ιωάννης Άγγος: 9 έτη κάθειρξη και 2 μήνες
Αναστάσιος Αναδιώτης: 7 έτη
Γιώργος Δήμου: 7 έτη
Ιωάννης Καζαντζόγλου: 10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες
Ελπιδοφόρος Καλαρίτης: 9 έτη κάθειρξη
Ιωάννης Κομιανός: 9 έτη κάθειρξη
Κωνσταντίνος Κορκοβίλης: 9 έτη κάθειρξη
Αναστάσιος Μιχάλαρος: 9 έτη κάθειρξης και 2 μήνες
Γιώργος Πατέλης (πυρηνάρχης Νίκαιας): 10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες
Σταύρος Σαντοριναίος: Για παράνομη οπλοφορία 2 χρόνια και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, αναστολή επί τριετία
Γεώργιος Σκάλκος: 7 έτη κάθειρξη
Γεώργιος Σταμπέλος: 9 έτη κάθειρξη
Γεώργιος Τσακανίκας: 6 έτη
Λέων Τσαλίκης: 9 έτη κάθειρξη
Αθανάσιος Τσόρβας: 9 έτη κάθειρξη
Νικόλαος Τσόρβας: 9 έτη κάθειρξη
Αριστοτέλης Χρυσαφίτης: 7 έτη κάθειρξη
 
Υπόθεση Αιγύπτιων αλιεργατών

Δημήτριος Αγριογιάννης: 7 έτη κάθειρξης
Μάρκος Ευγενικός: 7 έτη κάθειρξης
Θωμάς Μαρίας: 7 έτη κάθειρξης
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος: 7 έτη κάθειρξης
Αναστάσιος Πανταζής (πυρηνάρχης περάματος): 10 έτη και 24 μήνες
 
Υπόθεση ΠΑΜΕ

Κυριάκος Αντωνακόπουλος: 3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως
Ιωάννης Καστρινός: 3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως
Αντώνης Χατζηδάκης: 6 έτη και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως
 
Κατηγορούμενοι μόνο για ένταξη εγκληματικής οργάνωσης

Νικόλαος Αποστόλου: 7 έτη κάθειρξη
Αριστόδημος Δασκαλάκης: 5 χρόνια κάθειρξη
Διονύσιος Λιακοπουλος: 6 έτη κάθειρξη
Θωμάς Μπαρέκας: 6 έτη κάθειρξης και 2 μήνες
Νικόλαος Παπαβασιλείου: 6 έτη
Βενετία Πόπορη: 7 έτη κάθειρξη και 4 μήνες
Βασίλης Σιατούνης: 6 έτη κάθειρξη
Χρήστος Στεργιόπουλος: 6 έτη κάθειρξη
Αθανάσιος Στράτος: 6 έτη κάθειρξη
Γεώργιος Τσακανίκας: 6 έτη κάθειρξη
 
Καταδικασθέντες μόνο για πλημμελήματα

Μαργαρίτα Μικελάτου: 2 χρόνια με τριετή αναστολή
Θεόδωρος Στέφας: 17 μήνες με τριετή αναστολή
Θεώνη Σκαρπέλη: 1 έτος φυλάκιση και 1.000 ευρώ με τριετή αναστολή
Αναστάσιος Χιλιός: 2 έτη και 2.000 χρηματική ποινή μετατροπή προς 5 ευρώ ημερησίως

Έτοιμη για τις συλλήψεις η Αστυνομία

«Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ
«Μόλις ενημερωθούμε αρμοδίως για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή τους. Η αστυνομία είναι πανέτοιμη και γνωρίζει πού είναι ο καθένας», τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ενόψει της ανακοίνωσης των ποινών που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης