Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Με απλή αναλογική θα διαλυθεί η χώρα – Θα κάνει πολύ εύθραυστη τη διακυβέρνηση

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Με απλή αναλογική θα διαλυθεί η χώρα – Θα κάνει πολύ εύθραυστη τη διακυβέρνηση
Ο σχεδιασμός του Τσίπρα είναι να διαρθρώσει την εξουσία του για να μην εκτοπιστεί στις επόμενες εκλογές είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την κατηγορηματική αντίθεση του στην πρόταση της κυβέρνησης για την καθιέρωση απλής αναλογικής εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι με απλή αναλογική θα διαλυθεί η χώρα.
«Η απλή αναλογική θα κάνει πολύ εύθραυστη τη διακυβέρνηση της χώρας» υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι στο θέμα του εκλογικού νόμου δεν είναι σημαντικό τι θα κερδίσει Το Ποτάμι αλλά το τι θα χάσει η χώρα.
«Ο κ.Τσίπρας θέλει να καταγραφεί στην ιστορία ως αυτός που κράτησε την υπόσχεση για απλή αναλογική των αριστερών πατεράδων.
Είπαμε από την αρχή πως ο σχεδιασμός του κ.Τσίπρα είναι να διαρθρώσει την εξουσία του για να μην εκτοπιστεί στις επόμενες εκλογές» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «πρέπει να δώσουμε ψήφο στους 400 χιλιάδες Έλληνες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα».
Ο κ.Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στα ψηφοδέλτια κάποιου άλλου κόμματος».
«Δεν μετακομίζω, ούτε μεταναστεύω σε άλλο χώρο.
Θα είμαι υποψήφιος για τον προεδρία του νέου χώρου που φτιάχνουμε στο κέντρο» είπε ο κ.Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει πείσει ότι έχει μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.
«Εμείς θα συνεργαστούμε με αυτούς που θέλουν μεγάλες αλλαγές και προοδευτικές λύσεις.
Μακάρι να είναι και νέα πρόσωπα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Κληθείς να σχολιάσει το δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία, ο κ.Θεοδωράκης είπε πως «η τρομοκρατία, η μετανάστευση και η έλλειψη θέσεων εργασίας έφεραν το αποτέλεσμα στο βρετανικό δημοψήφισμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης