Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη Δευτέρα 20/7 πιθανότατα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης - Σύσκεψη στο Μαξίμου

Τη Δευτέρα 20/7 πιθανότατα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης - Σύσκεψη στο Μαξίμου
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ευρύ ανασχηματισμό, με αλλαγή σκυτάλης σε έξι υπουργεία
(udp) Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου αναμένεται εκτός απροόπτου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.
Νωρίρερα πάντως κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τα σενάρια που ήθελαν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου.
Όπως όλα δείχνουν, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης παίρνει αναβολή για τη Δευτέρα.
Οι διεργασίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο κορυφώνονται, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να έχει συνεχείς συσκέψεις και επαφές με στελέχη της κυβέρνησης και στενούς του συνεργάτες.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ιωάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Επικρατείας  Νίκος Παππάς, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή αφήνει ελάχιστα περιθώρια επιλογών για τον πρωθυπουργό, μετά το «όχι» των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Ήσυχου και Βαλαβάνη.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ευρύ ανασχηματισμό, με αλλαγή σκυτάλης σε έξι υπουργεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης