Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη του κύπριου προέδρου Αναστασιάδη στην Αθήνα περί τα τέλη Ιουλίου

Επίσκεψη του κύπριου προέδρου Αναστασιάδη στην Αθήνα περί τα τέλη Ιουλίου
Άριστες οι σχέσεις Κύπρου - Ελλάδας, αγαστή η συνεργασία με τον έλληνα πρωθυπουργό, τόνισε
Την Αθήνα θα επισκεφθεί για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, περί τα τέλη Ιουλίου.
Ακόμη δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία, ωστόσο εκτιμάται ότι θα είναι μεταξύ 25 και 30 του μηνός.
Σε δηλώσεις του σήμερα, Δευτέρα, ο κ. Αναστασιάδης τόνσει ότι δεν υπάρχει διάσταση θέσεων μεταξύ ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι άριστες, ενώ η συνεννόηση τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας είναι «επί ημερησίας βάσεως και σε πλήρη και πέρα από αγαστή συνεργασία».
Μάλιστα, όπως ανέφερε, ουδείς επιτρέπεται να αμφισβητεί ή να θέτει οποιανδήποτε αμφιβολία όσον αφορά τη συνεργασία, την άριστη σχέση και την αμέριστη υποστήριξη της οποίας τυγχάνει η Κύπρος από την ελληνική κυβέρνηση.
Σημειώνεται ότι ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Κύπρο, Βασίλης Παπαϊωάννου, χαρακτήρισε «λήξαν» το θέμα που προέκυψε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και της ευρωβουλευτή Ελένης Θεοχάρους, επισημαίνοντας ότι ουδέν πρόβλημα υφίσταται στις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου, οι οποίες είναι άριστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης