Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το Spiegel - Ο Schulz ακύρωσε επίσκεψη στην Αθήνα λόγω των χαμηλών ποσοστών της Ελιάς - Έρχεται πικρή ήττα για το ΠΑΣΟΚ

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το Spiegel - Ο Schulz ακύρωσε επίσκεψη στην Αθήνα λόγω των χαμηλών ποσοστών της Ελιάς - Έρχεται πικρή ήττα για το ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος του Schulz επιβεβαιώνει την ακύρωση της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ωστόσο την αποδίδει... σε έλλειψη χρόνου!
Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επιχειρώντας να επιβαρύνει περαιτέρω το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα, ενόψει των κρίσιμων διπλών εκλογών.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό, ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, M. Schulz, ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα λόγω των... χαμηλών ποσοστών της Ελιάς.
Σύμφωνα με το Spiegel, o Schulz είχε προγραμματίσει επίσκεψη στην Αθήνα εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Ωστόσο, αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι, αφού, κατά τις πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού, δεν προσδοκά ικανοποιητικά εκλογικά ποσοστά από την Ελιά, ούτε σημαντικό αριθμό εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια το περιοδικό, το SPD παρουσίασε στα τέλη Μαρτίου στο Βερολίνο την προεκλογική περιοδεία του Schulz στην Ευρώπη. Τότε είχε προγραμματιστεί και επίσκεψη στην Αθήνα, για την τρέχουσα εβδομάδα...
"Το ΠΑΣΟΚ, το ελληνικό αδελφό κόμμα του SPD, πρέπει να φοβάται μία πικρή ήττα στις Ευρωεκλογές...", προειδοποιεί το Spiegel.
Να σημειωθεί εδώ πως ο εκπρόσωπος του Schulz επιβεβαιώνει την ακύρωση της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ωστόσο την αποδίδει... σε έλλειψη χρόνου!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης