Τελευταία Νέα
Οικονομία

Moscovici: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες που είχα με την Lagarde για την Ελλάδα

Moscovici: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες που είχα με την Lagarde για την Ελλάδα
«Είχα εποικοδομητικές συζητήσεις με την Christine Lagarde για να προετοιμάσουμε την εαρινή Σύνοδο του Δ.Ν.Τ. και τα επόμενα στάδια του ελληνικού προγράμματος»
Ως «εποικοδομητικές» χαρακτήρισε τις συνομιλίες που είχε νωρίτερα σήμερα, 12 Απριλίου 2017, με την επικεφαλής του Δ.ΝΤ. Christine Lagarde, ο Γάλλος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici.
Όπως έγραψε στο Twitter, το κυρίως θέμα των συζητήσεων ήταν η Ελλάδα.
«Είχα εποικοδομητικές συζητήσεις με την Christine Lagarde για να προετοιμάσουμε την εαρινή Σύνοδο του Δ.Ν.Τ. και τα επόμενα στάδια του ελληνικού προγράμματος», ήταν το μήνυμα του αξιωματούχου.
Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Moscovici εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Δ.Ν.Τ. θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, απαντώντας στη δήλωση της κας Lagarde ότι η συζήτηση για τη συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα βρίσκεται στα μισά του δρόμου.
Σχολιάζοντας τις επικείμενες γαλλικές εκλογές, ο Moscovici εκτίμησε ότι η Marine Le Pen δεν θα εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας.
Όσον αφορά το Brexit σημείωσε πως η Βρετανία υποστηρίζει ότι δεν θα λειτουργήσει ως «φορολογικός παράδεισος» μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης