Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επιβεβαιώνει το… αδιέξοδο το ΥΠΟΙΚ - «Πρώτα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και μετά θα έρθει η συμφωνία με τους Ευρωπαίους»

Επιβεβαιώνει το… αδιέξοδο το ΥΠΟΙΚ - «Πρώτα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και μετά θα έρθει η συμφωνία με τους Ευρωπαίους»
«Συζητάμε επίσης μόνο για διαρθρωτικά μέτρα. Προλαβαίνουμε έως τις 8 Δεκεμβρίου»
Το αδιέξοδο γύρω από τα επόμενα «βήματα» της Ελλάδας επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών, στον απόηχο των αποκαλυπτικών δηλώσεων του W. Schaeuble.
«Πρώτα θα ολοκληρωθεί η ανασκόπηση και μετά θα έρθει η συμφωνία» αναφέρουν αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαιώνοντας τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεων και μετά θα συζητηθεί η έξοδος από το μνημόνιο.
«Ωστόσο, εμείς συζητάμε για την επόμενη μέρα και το γεγονός ότι συζητάμε είναι ένα βήμα μπροστά. Δεν λέμε ότι είναι μία συζήτηση χωρίς προβλήματα, χωρίς αναταράξεις. Και οι άλλοι έχουν τις θέσεις τους» συμπληρώνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ,δίνοντας τη δική του ερμηνεία στις δηλώσεις του W. Schaeuble.
«Συζητάμε επίσης μόνο για διαρθρωτικά μέτρα, δεν λέμε για μείωση μισθών και συντάξεων, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Προλαβαίνουμε έως τις 8 Δεκεμβρίου» καταλήγουν χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης