Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΥΠΟΙΚ: Δεν τίθεται θέμα συνέχισης του τρέχοντος προγράμματος, ανυπόστατα τα σενάρια - Επικοινωνία Χαρδούβελη με Dijsselbloem

ΥΠΟΙΚ: Δεν τίθεται θέμα συνέχισης του τρέχοντος προγράμματος, ανυπόστατα τα σενάρια - Επικοινωνία Χαρδούβελη με Dijsselbloem
Όσοι οικοδομούν σενάρια σε λανθασμένη βάση, προκαλούν ζημία στον τόπο, καταγγέλλει το ΥΠΟΙΚ
Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Οικονομικών τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και αφορούν στη συνέχιση του τρέχοντος οικονομικού προγράμματος για την Ελλάδα.
Σε ειδική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών κάνει λόγο για λανθασμένα σενάρια, τα οποία μάλιστα προκαλούν ζημιά στον τόπο.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση γνωστοποιείται πως υπήρξε επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη με τον πρόεδρο του Eurogroup Jeroen Dijsselbloem, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έγινε καμία αναφορά στην πιθανότητα συνέχισης του τρέχοντος προγράμματος, αλλά αντίθετα συζητήθηκε η φάση της Ελλάδας μετά το τρέχον πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών
Ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Eurogroup Jeroen Dijsselbloem, ο οποίος αποσαφήνισε ότι δεν έκανε καμία αναφορά για συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος, αλλά αντίθετα για τη φάση μετά το τρέχον πρόγραμμα.
Όσοι, συνεπώς, οικοδομούν σενάρια σε λανθασμένη βάση, προκαλούν ζημία στον τόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης