Τελευταία Νέα
Οικονομία

Νέα «αντάρτικο» της Βραζιλίας για την Ελλάδα - Το ΔΝΤ θέλει να την διοικεί από το… εξωτερικό - Θύμα της γερμανικής λιτότητας η Αθήνα

Νέα «αντάρτικο» της Βραζιλίας για την Ελλάδα - Το ΔΝΤ θέλει να την διοικεί από το… εξωτερικό - Θύμα της γερμανικής λιτότητας η Αθήνα
«Δεν βλέπουμε πώς η Ελλάδα θα βγει από την παγίδα στην οποία έχει πέσει»
Νέα πυρά εναντίον του ΔΝΤ εξαπέλυσε η Βραζιλία, με αφορμή τη μεταχείριση που τυγχάνει η Ελλάδα.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας στο Ταμείο, Paulo Nogueira, καταφέρθηκε εναντίον του ΔΝΤ, τονίζοντας πως επιθυμεί να διοικεί την Ελλάδα από το εξωτερικό! «Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια να διοικήσει τη χώρα από το εξωτερικό, κάτι που πρακτικά λειτουργεί σπάνια» κατήγγειλε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, χαρακτήρισε την Ελλάδα ως θύμα της γερμανικής λιτότητας, διαπιστώνοντας επίσης, πως «ο αριθμός των διαρθρωτικών μέτρων που έχει ζητήσει η τρόικα από την Ελλάδα είναι κάπως υπερβολικός».
«Δεν βλέπουμε πώς η Ελλάδα θα βγει από την παγίδα στην οποία έχει πέσει» διέτεινε εν συνεχεία, καθιστώντας αναπόφευκτη τη νέα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Τέλος, αν και αναγνώρισε πως η κατάσταση στην Ελλάδα έχει τύχει οριακής βελτίωσης, επισήμανε πως οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης