Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά από την Gabbard: Οι «μόνιμοι» γραφειοκράτες της Ουάσιγκτον προσκολλώνται στην εξουσία με όλη τους τη δύναμη

Πυρά από την Gabbard: Οι «μόνιμοι» γραφειοκράτες της Ουάσιγκτον προσκολλώνται στην εξουσία με όλη τους τη δύναμη
Σε συνέντευξή του στο Fox News, το πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων είπε ότι η... κάστα των γραφειοκρατών αγωνίζεται για απόλυτο έλεγχο στη χώρα, υποτάσσοντας τις δυνάμεις ασφαλείας
Οι μόνιμοι γραφειοκράτες που κατέχουν την εξουσία στις ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις τους για να επηρεάσουν τις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές και να αποτρέψουν την επανεκλογή του Trump, λέει η πρώην βουλευτής της Χαβάης Tulsi Gabbard. 
Σε συνέντευξή του στο Fox News, το πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων είπε ότι η... κάστα των γραφειοκρατών αγωνίζεται για απόλυτο έλεγχο στη χώρα, υποτάσσοντας τις δυνάμεις ασφαλείας.
Η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ύπαρξη μιας «μόνιμης Ουάσιγκτον». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: 

Όταν μιλάμε για «μόνιμη Ουάσιγκτον», εννοούμε πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται στην κατάσταση που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ.
Η κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις δυνάμεις του «κράτους εθνικής ασφάλειας» (ο όρος χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στο σύνολο των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου) και τα κύρια μέσα ενημέρωσης.
Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις τακτικές τους αποφάσεις και την αρχή της επιλογής της κατάλληλης στιγμής χωρίς σκεπτικισμό και να μην αναρωτιέσαι ποια είναι τα κίνητρά τους; Θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη και το πολιτικό τους πόστο για να επηρεάσουν τις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές και τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν σε λίγες εβδομάδες.
Και να κάνουν αυτό που έχουν ήδη δηλώσει δημόσια: στόχος τους είναι να αποτρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024 .
Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.
Ας δούμε τα πρόσφατα γεγονότα. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εξαπατούν τους Αμερικανούς πολίτες εδώ και χρόνια, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο Donald Trump κέρδισε τις εκλογές του 2016 μέσω νοθείας.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ξεκίνησαν το κυνήγι των γονιών, των πατριωτών, θεωρώντας τους εξτρεμιστές, εχθρούς του λαού, αντιφρονούντες, αντιπάλους τους.
Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να μας λογοκρίνουν και να ελέγχουν ποιες πληροφορίες μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε και να μιλήσουμε, μέσω του λεγόμενου Υπουργείου Αλήθειας, που έχει εξαφανιστεί.
Νομίζω ότι οι Αμερικανοί βλέπουν τι συμβαίνει και καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Πρόκειται για μια διαδικασία σοβαρής αύξησης της τάσης προς πολιτικοποίηση των πολιτικών θεσμών που υπάρχουν για να εξυπηρετούν τον λαό. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης