Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι πλατφόρμες streaming ξεπέρασαν σε θέαση τα προγράμματα των τηλεοπτικών καναλιών

tags :
ΗΠΑ: Οι πλατφόρμες streaming ξεπέρασαν σε θέαση τα προγράμματα των τηλεοπτικών καναλιών
Το Netflix είναι η «πρωταθλήτριας» της κατηγορίας, με άνοδο στον χρόνο παρακολούθησης κατά 8% για τον Ιούλιο σε μηνιαίο επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, οι πλατφόρμες streaming σειρών και ταινιών ξεπέρασαν τον χρόνο παρακολούθησης των «συμβατικών» καλωδιακών καναλιών τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθεάσεων της Nielsen.
Συνολικά, οι πλατφόρμες streaming συγκέντρωσαν το 34,8% της τηλεθέασης φτάνοντας σε νέο ιστορικό υψηλό, με τα καλωδιακά κανάλια να σημειώνουν 34,4% και τα «παραδοσιακά» τηλεοπτικά δίκτυα να έχουν ποσοστό 21,36%
Η θέαση περιεχομένου streaming από τις πλατφόρμες της Netflix, του YouTube και του HBO MAX αυξήθηκε 22,6% σε ετήσιο επίπεδο, ενώ η θέαση στα τηλεοπτικά δίκτυα έπεσε 9,8% και στα καλωδιακά κανάλια κατά 8,9%.
Η μεγαλύτερη πτώση σημειώθηκε στις μεταδόσεις αθλητικών προγραμμάτων, με απώλειες 43% σε ετήσιο επίπεδο και 41% σε σχέση με τον Ιούνιο.
Η πρωτιά στην Netflix
Η Nielsen ανάφερε πως οι Αμερικανοί παρακολούθησαν 191 δισ. λεπτά ανά εβδομάδα στις πλατφόρμες streaming, με την Netflix να είναι η «πρωταθλήτριας» της κατηγορίας, με άνοδο στον χρόνο παρακολούθησης κατά 8% για τον Ιούλιο σε μηνιαίο επίπεδο.
«Ναυαρχίδα» τη πλατφόρμας αναδείχθηκε η σειρά Strangers Things, με 18 δισ. λεπτών θέασης, μετέδωσε το MarketWatch.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης