Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη για 6η συνεχόμενη φορά

Η Lidl Ελλάς «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη για 6η συνεχόμενη φορά
Η βράβευση αποτελεί λαμπρή απόδειξη για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της με επίκεντρο τους εργαζομένους της.
Μάλιστα, η Lidl Ελλάς είναι 1 από τις μόλις 17 εταιρείες στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου, που καταφέρνει να λάβει την πιστοποίηση για το 2022, γεγονός που αποτελεί λαμπρή απόδειξη πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει.
Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της εταιρείας με επίκεντρο τους ίδιους τους ανθρώπους της. Εκτός από τις παροχές, που περιλαμβάνουν ανταγωνιστικές αμοιβές, από τις υψηλότερες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών για τους ανθρώπους της που εξασφαλίζουν ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 6.500 εργαζομένους της.
Επιπρόσθετα, η πιστοποίηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα.
«Η 6η συνεχόμενη χρονιά, που λαμβάνουμε την πιστοποίηση ως Top Employer, έρχεται να αναδείξει το σύνολο των δράσεων και ενεργειών που υλοποιήσαμε το 2021 για τους ανθρώπους μας σε καταστήματα, εφοδιαστικά κέντρα και γραφεία. Ξεπεράσαμε προκλήσεις, όπως η συνέχεια της πανδημίας και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, και συνεχίζουμε με μεθοδικότητα να προσφέρουμε σε κάθε μέλος της μεγάλης ομάδας μας όλα όσα χρειάζεται, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό και δίκαιο.» δήλωσε η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς.
Για το 2022 η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Lidl Ελλάς έχει προγραμματίσει επενδύσεις της τάξης του 1 εκατ. ευρώ σε εκπαίδευση, τηλεκπαίδευση και ανάπτυξη εργαζομένων, ενώ παράλληλα σχεδιάζει προγράμματα ευημερίας άνω των 4 εκατ. ευρώ για τους ανθρώπους της.
Ακόμη, η εταιρεία προγραμματίζει νέες προσλήψεις σε μία πληθώρα θέσεων εργασίας σε καταστήματα, εφοδιαστικά κέντρα και γραφεία, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά λιανεμπορίου τροφίμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης