Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

American Institute for Economy Research: Τελικά το κίνημα κατά των lockdowns κέρδισε γιατί υποστήριξε την λογική

American Institute for Economy Research: Τελικά το κίνημα κατά των lockdowns κέρδισε γιατί υποστήριξε την λογική
Μόλις ανοίξουν οι περισσότερες οικονομίες, θα συνειδητοποιήσουν κυβερνήσεις, πολίτες και ιατρικό προσωπικό ότι αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια αυτών των 14 μηνών ήταν μια καταστροφή της δημόσιας υγείας
Σχετικά Άρθρα

Τελικά η λογική κέρδισε, το κίνημα κατά των lockdowns κέρδισε κα αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη στον πολύμηνο παραλογισμό που κυριάρχησε διεθνώς λόγω των μέτρων καραντίνας αναφέρει το American Institute for Economy Research.
Αισθάνεστε υπερβολικά, φορτισμένοι, πνιγμένοι και λογοκριμένοι; Πολλοί άνθρωποι που αντιτίθενται στο κλείσιμο των Covid και σε όλους τους σχετικούς περιορισμούς αισθάνονται έτσι.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά μέσα χωρίς να προκαλέσετε σχόλια και προειδοποιήσεις, διορθώσεις και μερικές φορές αποκλεισμούς.
Το εντυπωσιακό είναι ότι τάσσονται κατά των lockdowns απλά θέλουν πίσω τα ελευθερία τους.
Εν τω μεταξύ, τα mainstream media συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους περιορισμούς ή να εισηγούνται τα διαβατήρια των εμβολίων – δηλαδή εισηγούνται μέτρα που ισχύουν τους τελευταίους 14 μήνες. Η τεχνική του εκφοβισμού εξελίσσεται.
Αλλά πόσο αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που τάσσονται κατά των μέτρων είναι μια μικρή και όλο και πιο περιθωριοποιημένη μειονότητα;

Τι ισχύει τελικά;

Η Wall Street Journal είναι μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες κυκλοφορίας στον κόσμο, με διπλάσια φυσική κυκλοφορία από τους New York Times.
Η συντακτική ομάδα της ήταν εναντίον της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων σχεδόν από την αρχή.
Το Fox News σχολιάζει αρνητικά τα περιοριστικά μέτρα για ένα ολόκληρο έτος.
Κυριαρχεί σε όλες τις εκπομπές καλωδιακής τηλεόρασης, φιλοξενώντας 6 από τις 10 κορυφαίες εκπομπές.
Η κορυφαία σχολιαστική εκπομπή για φέτος και τελευταία ήταν η Tucker Carlson Tonight, η οποία προσφέρει εντυπωσιακές συνεντεύξεις κατά των lockdowns και σχολιασμό σε κάθε εκπομπή, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων με επιστήμονες και ακτιβιστές.
Ο Elon Musk, ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες νέας τεχνολογίας στον κόσμο, έχει μιλήσει σκληρά κατά των lockdowns. H Epoch Times έχουν τόσο μεγάλη κίνηση στο διαδίκτυο όσο και η Wall Street Journal και ήταν ξεκάθαρα κατά της καραντίνας.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν έντονη αντίθεση σε όλα τα αυστηρά μέτρα μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων (το 40% θέλουν το άμεσο άνοιγμα των πάντων) και πολύ λιγότερο μεταξύ των Δημοκρατικών.
Δυστυχώς πολιτικοποιήθηκε η ασθένεια.
Σπάνια αναφέρονται διαμαρτυρίες από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά συμβαίνουν.
Η εκστρατεία Five Freedoms που προωθείται από το DailyClout κερδίζει έδαφος.
Το κίνημα αυτό τάσσεται κατά των διαβατηρίων για εμβόλια, κατά της μάσκας, πλήρες άνοιγμα σχολείων και 100% ελεύθερη διακίνηση των πολιτών παντού.

Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο το κίνημα κατά των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχή είναι ότι τα γεγονότα είναι συντριπτικά υπέρ της πλευράς της ελευθερίας και των παραδοσιακών αρχών δημόσιας υγείας.
Εξετάστε για παράδειγμα το διάγραμμα 3 πολιτειών που επέβαλαν αυστηρά μέτρα (Μίσιγκαν, Καλιφόρνια και Μασαχουσέτη) και εξακολουθούν να επιβάλλουν μέτρα και χρήση μάσκας, έναντι 3 πολιτειών που είναι ανοιχτές χωρίς περιοριστικά μέτρα (Φλόριντα, Τέξας και Νότια Καρολίνα ).
Στο Μίσιγκαν, το 31% των θανάτων σημειώνονται σε γηροκομεία και, παρόλο που οι αριθμοί στη Μασαχουσέτη αναθεωρούνται πάντα, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε από 40% έως 61%. Μετά από αυτό το φιάσκο αφού απέτυχαν να προστατεύσουν τους ευάλωτους, τώρα εστιάζουν στην τεχνική ή φυσική ανοσία
Το Τέξας είναι άλλο παράδειγμα.
Οι πολιτικές καραντίνας απέτυχαν να προστατεύσουν τους ευάλωτους.
Το American Institute for Economy Research έχει συγκεντρώσει 35 μελέτες που αποκαλύπτουν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ καραντίνας και lockdowns και αποτελεσμάτων που αφορούν την νόσο του covid 19.
Επιπλέον, το Heritage Foundation δημοσίευσε μια εξαιρετική έκθεση για τον Covid-19, αποκαλύπτοντας ότι τα lockdowns ήταν σε μεγάλο βαθμό πολιτικό θέατρο με στόχο να αποσπάσουν την προσοχή από τα συστήματα δημόσιας υγείας.

Μόλις ανοίξουν οι περισσότερες οικονομίες και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ηρεμήσουν από τον πανικό της νόσου, θα συνειδητοποιήσουν κυβερνήσεις, πολίτες και ιατρικό προσωπικό ότι αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια αυτών των 14 μηνών ήταν μια καταστροφή της δημόσιας υγείας χωρίς προηγούμενο.
Η παράπλευρη ζημιά είναι απαράδεκτη.
Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που υποστηρίζουν τις καραντίνες.
Όμως προσοχή η νίκη της λογικής και της ελευθερίας δεν μπορεί να ανατραπεί.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης