Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη
Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα αφαίθηκε ο 22χρονος
Σχετικά Άρθρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 30 χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που σχετίζεται με την επίθεση σε βάρος αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.
Ο 22 χρονος που είχε επίσης συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του. Ωστόσο θα πρέπει να εμφανίζεται 3 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, στην ανάκριση ο εν λόγω κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που αφορούν σε εκρηκτικά ενώ δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.
Όπως δήλωσε η δικηγόρος του Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Οι συνομιλίες δε αυτές, σύμφωνα με την κυρία Παπαρούσου μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στη δικογραφία.
Η διαδικασία των απολογιών των υπολοίπων κατηγορουμένων που βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας συνεχίζεται.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης