Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Πληροφορίες για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο - Σε συναγερμό οι Αρχές

ΗΠΑ: Πληροφορίες για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο - Σε συναγερμό οι Αρχές
Η δήλωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες «για να σταματήσει οποιεσδήποτε απειλές για το Καπιτώλιο»
Σχετικά Άρθρα

Πληροφορίες για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από ομάδες πολιτοφυλακής έχει στην κατοχή του το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Το αμερικανικό αστυνομικό τμήμα του Καπιτωλίου έχει πληροφορίες που δείχνουν μία πιθανή συνωμοσία για «παραβίαση του Καπιτωλίου από μια άγνωστη ομάδα πολιτοφυλακών» .
Η δήλωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες «για να σταματήσει οποιεσδήποτε απειλές για το Καπιτώλιο» προσθέτοντας:
«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες»
«Λόγω της ευαίσθητης φύσης αυτών των πληροφοριών, δεν μπορούμε να παρέχουμε επιπλέον λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».
Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την απειλή.

Η θεωρία συνωμοσίας

Η Πέμπτη 4/3 σηματοδοτεί την ημερομηνία κατά την οποία μια ομάδα συνωμοσιολόγων θεωρεί ότι ο πρώην Πρόεδρος Donald Trump, ο οποίος ηττήθηκε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, θα ορκιστεί για δεύτερη θητεία.
Η δήλωση της Αστυνομίας του Καπιτώλιο αναφέρει ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει «σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας» στο Καπιτώλιο, έδρα της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης