Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Κανείς εκνευρισμός για την απόφαση Γεννηματά – Προχωράμε…

Λοβέρδος: Κανείς εκνευρισμός για την απόφαση Γεννηματά – Προχωράμε…
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο κ.Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα
Ανοησίες χαρακτήρισε τα περί εκνευρισμού του για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τον απομακρύνει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λοβέρδος είπε ότι απομάκρυνσή του είναι αποκλειστικά απόφαση της κας. Γεννηματά, πως εκείνος την ευχαρίστησε καθώς είχε επί 5,5 χρόνια την ευκαιρία να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ενώ χαρακτήρισε ανοησίες και χαζομάρες ότι υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του.
Όπως ανέφερε, στη σύντομη συνάντησή του με την κα.Γεννηματά, αντάλλαξαν ευχές και της είπε πως εάν πιστεύει εκείνη πως πρόκειται για μια επιλογή που κάνει καλό στο κόμμα, τότε «μια χαρά και προχωράμε».
Ο κ.Λοβέρδος, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, είπε πως θέλει να δει την παράταξή του να υπερδιπλασιάζει τις δυνάμεις της, τονίζοντας πως «θέλει το ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσει τόσο που να μιλά πλέον για μέτωπα, γιατί όταν είσαι μικρός το πρώτο που σου λένε είναι με ποιον θα πας».

Ιδεολογικός αντίπαλος η ΝΔ, υπαρξιακός ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Λοβέρδος χαρακτήρισε την ΝΔ ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ ενώ σε όσους διαρρέουν ότι βρίσκεται πιο κοντά στη ΝΔ, απάντησε ότι έχει μια πορεία από την άσκηση εξουσίας, που καθιστούν χωρίς νόημα αυτές τις διαρροές.
Στο ερώτημα «ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ» απάντησε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ως ΠΑΣΟΚ μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης