Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βγήκαν «μαχαίρια» στο KΙΝΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Βγήκαν «μαχαίρια» στο KΙΝΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
O Ανδρέας Λοβέρδος, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο του φθινοπώρου
Σχετικά Άρθρα
Νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους όρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας εκτός τον Ανδρέα Λοβέρδο, σε μία κίνηση που συνδέεται άμεσα με τις εσωκομματικές διεργασίες.
Ειδικότερα, με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ θα παραμείνει τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος.

Στο βάθος... η ηγεσία

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στο συνέδριο το οποίο έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.
Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος, ενώ είναι και φανατικός πολέμιος της επιχείρησης προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με την κίνηση της αυτή, η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί επίσης να κάψει τα σενάρια για συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, τα οποία διακινούσε και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι σε σημερινή δημοσκόπηση της Opinion Poll το 74% προκρίνουν συνεργασία ΚΙΝΑΛ-ΝΔ, έναντι μόλις 4,5% για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής


Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Η αντίδραση Λοβέρδου

Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη, αναφέρει στη δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης