Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι - Πρόστιμα σε οκτώ ανήλικους για «κορωνοπάρτι»

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι - Πρόστιμα σε οκτώ ανήλικους για «κορωνοπάρτι»
Χρυσοχοΐδης: Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους
Πρόστιμα σε οκτώ ανήλικους που είχαν συγκεντρωθεί σε διαμέρισμα στη Βουρβουρού, βεβαίωσαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στη Χαλκιδική.
Ύστερα από καταγγελία για φασαρία και δυνατή μουσική, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον χώρο κι επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους οκτώ ανήλικους.

Χρυσοχοΐδης: Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε αυστηρούς και καθολικούς ελέγχους την παραμονή και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, για να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων.

«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους.
Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε τη ζωή των ανθρώπων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Ερωτηθείς για την κυκλοφορία μετά τις 22:00, ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί όπως και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
«Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ», είπε με έμφαση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσθέτοντας ότι κάθε γιορτή είναι και μια μαχαιριά.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε πως η Αττική (όπου χθες (31.12) εντοπίστηκαν τα 341 από τα 942 νέα κρούσματα) είναι στην «κόψη του ξυραφιού» και πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης