Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εύλογη διόρθωση στις αγορές, ανησυχία για την ανάκαμψη - Πτώση -1,09% ο Dow - Σε ιστορικά υψηλά ο Nasdaq - Στο -1,57% ο DAX

Εύλογη διόρθωση στις αγορές, ανησυχία για την ανάκαμψη - Πτώση -1,09% ο Dow - Σε ιστορικά υψηλά ο Nasdaq - Στο -1,57% ο DAX
Σημαντικές απώλειες διαδέχονται το ράλι της Δευτέρας 8/6
Πτωτικά κινήθηκαν σήμερα 9/6 οι διεθνείς αγορές καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τις προοπτικές οικονομικής ανάκαμψης, μετά την πανδημία κορωνοϊού
Οι πιο αισιόδοξοι από τους επενδυτές επισημαίνουν τα θετικά σημάδια από τα πρόσφατα ράλι των αγορών, συμπεριλαμβανομένης και της καλύτερης του αναμενόμενου έκθεσης των ΗΠΑ για τις θέσεις εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειξαν ότι η αμερικανική οικονομία πρόσθεσε 2,5 εκατ. θέσεις εργασίας τον Μάιο, τη στιγμή μάλιστα που οι αναλυτές περίμεναν να χάσει περισσότερες από 8 εκατ. θέσεις.
Τα βλέμματα στρέφονται στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) η οποία ξεκίνησε τη διήμερη συνάντηση πολιτικής.
Οι επενδυτές θα περιμένουν την ανακοίνωση της Fed για τα επιτόκια την Τετάρτη, και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου με τον επικεφαλής Jerome Powell.
Η Fed αναμένεται να επαναλάβει τη δέσμευσή της για αγορές τίτλων χωρίς προσδιορισμένο όριο.
Η αμερικανική οικονομία μπορεί να έχει διολισθήσει σε ύφεση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι δείκτες έχουν καταγράψει τις τελευταίες εβδομάδες ένα ισχυρό ράλι αντλώντας ώθηση από την αισιοδοξία ότι τα χειρότερα έχουν περάσει και η οικονομία έχει μπει σε τροχιά ανάκαμψης μετά το σοκ από τα δρακόντεια μέτρα περιορισμού των προηγούμενων μηνών.
Η αισιοδοξία αυτή οδήγησε τον Nasdaq να συνεχίζει σήμερα σε νέα ιστορικά υψηλά, έχοντας ενδοσυνεδριακά ξεπεράσει για πρώτη φορά τις 10.000 μονάδες

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση -1,09% στις 27.272 μονάδες.
Ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 υποχώρησε -0,78% στις 3.207 μονάδες.
Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο +0,29% στις 9.953 μονάδες.
O δείκτης μεταβλητότητας VIX ενισχύθηκε στις 27,28 μονάδες.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAΧ σημείωσε πτώση -1,57% στις κλείνοντας στις 12.619 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB κατέγραψε πτώση -1,49% στις 19.930 μονάδες.
Image
ImageImage
Στα εταιρικά νέα της ημέρας η Movado Group, εταιρεία κατασκευής ρολογιών ανακοίνωσε χαμηλότερα του αναμενόμενου κέρδη για το α΄ τρίμηνο χρήσης.
Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι επέστρεψε σε ζημιές ύψους 150 εκατ. δολαρίων ή 6,48 δολαρίων ανά μετοχή, στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Απριλίου, έναντι των κερδών 3,9 εκατ. δολαρίων ή 17 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.
Οι προσαρμοσμένες ζημιές ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 56 σεντς, υψηλότερα από τα 20 σεντς που ήταν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών της FactSet.
Οι πωλήσεις μειώθηκαν 52,5% στα 69,7 εκατ. δολάρια από τα 145 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 81 εκατ. δολάρια.
Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει τροποποιήσει την υφιστάμενη πιστωτική συμφωνία που τέθηκε σε ισχύ την 30η Απριλίου 2020, προκειμένου να αυξήσει προσωρινά την ευελιξία της αναφορικά με τους όρους χρηματοοικονομικής συντήρησης υπό το πρίσμα των επιπτώσεων της πανδημίας.
Η Macy’s Inc, εταιρεία πολυκαταστημάτων προειδοποίησε για ζημιές στο α΄ τρίμηνο υψηλότερες των προσδοκιών και δήλωσε πως τα καταστήματα που άνοιξαν εκ νέου, υπεραποδίδουν.
Η Macy’s αναμένει να ανακοινώσει καθαρές ζημιές 652 εκατ. δολαρίων ή 2,10 δολαρίων ανά μετοχή έναντι καθαρών κερδών 136 εκατ. δολαρίων ή 44 σεντς ανά μετοχή στο περασμένο έτος.
Οι προσαρμοσμένες ζημιές ανά μετοχή αναμένεται να διαμορφωθούν στα 2,03 δολάρια. Η εταιρεία αναμένει πωλήσεις 3,02 δισ. δολαρίων, χαμηλότερα από τα 5,50 δισ. δολάρια στο προηγούμενο έτος.
Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ζημιές 2,18 δολαρίων και πωλήσεις 3,04 δισ. δολαρίων.
Μέχρι την 1η Ιουνίου άνοιξε 450 καταστήματα και αυτά τα καταστήματα "εμφάνισαν καλύτερες επιδόσεις από ό,τι αναμενόταν", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος.
Η  Tiffany & Co., εταιρεία πολυτελών κοσμημάτων ανακοίνωσε μεγαλύτερες από ό,τι αναμενόταν ζημιές για το α’  τρίμηνο χρήσης, ενώ οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων καθώς η πανδημία οδήγησε σε κλείσιμο σημαντικού αριθμού καταστημάτων.
Για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Απριλίου, η Tiffany εμφάνισε καθαρές ζημιές 64,6 εκατ. δολαρίων ή 53 σεντς ανά μετοχή, έναντι των καθαρών κερδών 125,2 εκατ. δολαρίων ή 1,03 δολαρίων ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.
Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ζημιές 4 σεντς ανά μετοχή. Οι πωλήσεις μειώθηκαν 44,6% στα 555,5 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 692 εκατ. δολάρια.
Ο διευθύνων σύμβουλος Alleesandro Bogliolo δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι το μέλλον της Tiffany περιλάμβανε και την LVMH, μετά από τα δημοσιεύματα την προηγούμενη εβδομάδα ότι η σχεδόν 16 δισ. δολάρια εξαγορά της από την LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton έμοιαζε αβέβαιο.

Απώλειες στις ευρωαγορές παρά τις ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη

Ισχυρή πτώση κατέγραψαν τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, με την ανησυχία για τις προοπτικές της ανάκαμψης να είναι έκδηλη.
Οι εξαγωγές στη Γερμανία κατέγραψαν ιστορική πτώση 24% τον Απρίλιο, εν μέσω του lockdown, καθώς η «ατμομηχανή» της ευρωπαϊκής οικονομίας βρίσκεται αντιμέτωπη με βαθιά ύφεση το 2020.
Το ΑΕΠ της Ευρωζώνης συρρικνώθηκε με ρυθμό 3,6% στο α΄τρίμηνο του 2020.
Οι τραπεζικές μετοχές στην Ευρωζώνη υποχώρησαν κατά 4,3% ύστερα από έξι ημέρες ανόδου.
Η μετοχή της British American Tobacco σημείωσε πτώση 2,8% καθώς αναθεώρησε επί τα χείρω τις προβλέψεις της για τα ετήσια προσαρμοσμένα κέρδη και τα έσοδα, λόγω του παρατεταμένου lockdown στη Νότια Αφρική και το Μεξικό.
Πτώση 1% σημείωσε η μετοχή της BP, καθώς ο πετρελαϊκός κολοσσός ανακοίνωσε τα σχέδιά της για περικοπές 10 χιλ. θέσεων εργασίας.
Image
Στα νέα από το μέτωπο της μακροοικονομίας μικρή επί τα βελτίω αναθεώρηση υπήρξε για το ΑΕΠ της Ευρωζώνης το α' 3μηνο του 2020, στο -3,6%, από -3,8% στην πρώτη ανάγνωση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η αναθεώρηση έδειξε συρρίκνωση 3,6% στην Ευρωζώνη και 3,2% στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο του έτους, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη τριμηνιαία πτώση από τότε που άρχισε η συλλογή των κοινών στοιχείων το 1995.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2019, το ΑΕΠ τόσο της Ευρωζώνης όσο και της ΕΕ αυξήθηκε κατά 0,1%.
Σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, το εποχικά προσαρμοσμένο ΑΕΠ μειώθηκε κατά 3,1% στη ζώνη του ευρώ και κατά 2,6% στην ΕΕ, μετά από + 1% και +1,2% αντίστοιχα το προηγούμενο τρίμηνο.
Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες μειώσεις από το τρίτο τρίμηνο του 2009 (-4,5% για τη ζώνη του ευρώ και -4,4% για την ΕΕ).
Ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονταν μειώθηκε κατά 0,2% στην ευρωζώνη και κατά 0,1% στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, σε σύγκριση με το προηγούμενο. Είναι η πρώτη πτώση από το δεύτερο τρίμηνο του 2013 για την ευρωζώνη και από το πρώτο τρίμηνο της ίδιας χρονιάς για την ΕΕ. Το τέταρτο τρίμηνο του 2019, η απασχόληση είχε αυξηθεί κατά 0,3% στην ευρωζώνη και κατά 0,2% στην ΕΕ.
Σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,4% στην ευρωζώνη και την ΕΕ, τους πρώτους τρεις μήνες του 2020. Το τελευταίο τρίμηνο του 2019 είχε ενισχυθεί κατά 1,1% και 1,0% αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Λιθουανία (+1,6%), Μάλτα (+1,3%) και Κροατία (1,0%) κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο. Οι μεγαλύτερες απώλειες παρατηρήθηκαν στην Ισπανία (-1,0%), τη Βουλγαρία (-0,9%), την Πορτογαλία, Σλοβακία και Σουηδία (όλες -0,5%).
Κατέρρευσαν οι εξαγωγές της Γερμανίας τον Απρίλιο, εν μέσω του lockdown λόγω του κορωνοϊού, με την πτώση να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, οι εξαγωγές υποχώρησαν 24% σε μηνιαία βάση, από πτώση 11,7% τον Μάρτιο, ενώ οι εισαγωγές κατέγραψαν πτώση 16,5%,
Όσον αφορά τις εξαγωγές της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μηνιαία πτώση όλων των εποχών
Το εμπορικό πλεόνασμα συρρικνώθηκε στα 3,2 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.
Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, ανέμεναν μικρότερη πτώση, της τάξης του -15,6% και υποχώρηση των εισαγωγών κατά 16%.
Επίσης, έκαναν λόγο για συρρίκνωση του πλεονάσματος στα 10 δισ. ευρώ.
Η γερμανική οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με βαθειά ύφεση, παρά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.
Η οικονομία της Γαλλίας θα χρειαστεί δύο χρόνια για να ανακάμψει από τη χειρότερη ύφεση στη μεταπολεμική περίοδο που έχει προκληθεί φέτος από την πανδημία του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική τράπεζα της χώρας.
Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης αναμένεται να συρρικνωθεί 10,3% φέτος, πριν ανακάμψει με ανάπτυξη 6,9% το 2021 και 3,9% το 2022, προβλέπει η Τράπεζα της Γαλλίας.
Σχεδόν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας είναι πιθανό να χαθούν φέτος και η ανεργία ενδέχεται να κάνει νέο ρεκόρ φθάνοντας στο 11,8% το πρώτο εξάμηνο του 2021.
Η κεντρική τράπεζα ανακοίνωσε πως τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα, αν ο ιός τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο, ενώ ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων μπορεί να σημάνει για την οικονομία πτώση κατά 16% φέτος και να ακολουθήσει ανάπτυξη μόλις 6% το 2021 και 4% το 2022. Οι προβλέψεις δεν λαμβάνουν υπόψη τον πιθανό αντίκτυπο ενός σχεδίου ανάκαμψης που η κυβέρνηση έχει στόχο να ανακοινώσει μέσα στους ερχόμενους μήνες.
Σημαντική διεύρυνση κατέγραψε το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Γαλλίας για τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τα σημερινά (9/6) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, καθώς η πτώση των εξαγωγών αποδείχθηκε μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη που σημειώθηκε στις εισαγωγές.
Ειδικότερα, οι εξαγωγές της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης υποχώρησαν στα 23,7 δισ. ευρώ σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020, όταν είχαν διαμορφωθεί στα 35,1 δισ. ευρώ, ενώ οι εισαγωγές διαμορφώθηκαν στα 28,7 δισ. ευρώ, έναντι 38,3 δισ. ευρώ τον Μάρτιο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το εμπορικό έλλειμμα της Γαλλίας να διαμορφωθεί στα 5,02 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 3,22 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, αντιστρέφοντας τη μείωση που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο.
Μάλιστα, τα στοιχεία της γαλλικής Στατιστικής Υπηρεσίας αποδείχθηκαν κατώτερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν ότι θα σημειωθεί περαιτέρω μείωση του εμπορικού ελλείμματος, στα 3 δισ. ευρώ.
Η σημαντική μείωση των εμπορικών συναλλαγών της Γαλλίας κατά τους τελευταίους δύο μήνες οφείλεται στα περιοριστικά μέτρα που επέβαλαν οι κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.
Το ισοζύγιο στον τομέα καταναλωτικών αγαθών παρουσίασε έλλειμμα, εξαιτίας της σημαντικής πτώσης των εξαγωγών για τον Απρίλιο, ενώ διεύρυνση κατέγραψε το έλλειμμα στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών, κυρίως λόγω της πτώσης που σημειώθηκε στις εξαγωγές προϊόντων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Σε ξεχωριστά στοιχεία που δημοσίευσε η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, το έλλημα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 5,4 δισ. ευρώ για τον Απρίλιο του 2020 έναντι ελλείμματος 2,8 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Παράλληλα, το έλλειμμα στον τομέα της ενέργειας διευρύνθηκε στα 1,2 δισ. ευρώ, ενώ ο κλάδος υπηρεσιών παρουσίασε έλλειμμα 500 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο, εξαιτίας του ισχυρού πλήγματος που δέχθηκε ο ταξιδιωτικός τομέας.
Στα εταιρικά νέα της ημέρας η Big Yellow Group ανακοίνωσε πτώση των προ φόρων κερδών για τη χρήση 2020 εξαιτίας των χαμηλότερων κερδών από την επανεκτίμηση των επενδύσεων σε ακίνητα.
Η βρετανική εταιρεία αποθήκευσης εμφάνισε προ φόρων κέρδη 93,4 εκατ. στερλίνων (118,6 εκατ. δολάρια) για τη χρήση που έληξε στις 31 Μαρτίου, σε σχέση με τα 126,9 εκατ. στερλίνες στη χρήση 2019.
Σε προσαρμοσμένη βάση, τα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν 5,2% σε ετήσια βάση στα 71 εκατ. στερλίνες.
Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 129,3 εκατ. στερλίνες στη χρήση, έναντι των 125,4 εκατ. στερλίνων στη χρήση 2019.
Το δ.σ. πρότεινε μέρισμα 33,8 πενών, με αύξηση 1,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Η British American Tobacco ανακοίνωσε ότι οι δραστηριότητές της στο α΄ εξάμηνο έχουν καλές επιδόσεις εν μέσω πανδημίας, αλλά υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για την αύξηση των εσόδων στο σύνολο της χρήσης.
Η εταιρεία καπνού ανακοίνωσε ότι τα προσαρμοσμένα έσοδα για το 2020 αναμένονται τώρα να αυξηθούν κατά 1%-3% σε σταθερό νόμισμα, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για αύξηση 3%-5%.
Η βρετανική εταιρεία υποβάθμισε επίσης τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή σε αύξηση μεσαίου ποσοστού έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για υψηλό μονοψήφιο ποσοστό.
Ανέβαλε επίσης τον στόχο για έσοδα 5 δισ. στερλίνων στο 2025, έναντι προηγουμένων προσδοκιών για έσοδα 25 δισ. στερλίνων το 2023 ή το 2024.
Η ΒΑΤ διατήρησε τα σχέδιά της για πληρωμή του 65% των κερδών ανά μετοχή σε μέρισμα, επισημαίνοντας ότι οι δραστηριότητες στις αναπτυγμένες αγορές είναι ισχυρές, με τις επιπτώσεις της πανδημίας να είναι πιο έντονες στις αναδυόμενες αγορές.

Θετικό κλίμα στις αγορές της Ασίας μετά τα νέα κέρδη στη Wall - Στο +0,62% ο Shanghai Composite, ο Kospi +0,21%

Με κέρδη έκλεισαν σήμερα Τρίτη (9/6) οι αγορές της Ασίας, δεχόμενες ώθηση από τη νέα άνοδο που σημειώθηκε στη Wall Street, καθώς η προσοχή των επενδυτών παραμένει εστιασμένη γύρω από τη σταδιακή επανεκκίνηση των οικονομιών παγκοσμίως μετά το lockdown.
Ειδικότερα, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε με απώλειες της τάξεως του -0,38% στις 23.091,03 μονάδες, μετά την πτώση της τάξεως του -0,7% που σημειώθηκε στους πραγματικούς μισθούς της χώρας για τον Απρίλιο του 2020, γεγονός που αποτελεί τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα πτώσης.
Στην Αυστραλία, ο δείκτης S&P/ASX 200, ο οποίος χθες είχε παραμείνει κλειστός λόγω αργίας, έκλεισε με σημαντική άνοδο της τάξεως του +2,44% στις 6.144,90 μονάδες.
Ο δείκτης Kospi στη Νότια Κορέα ενισχύθηκε κατά +0,21% στις 2.188,92 μονάδες, με τη μετοχή της Samsung να καταγράφει άνοδο της τάξεως του +1,09%, ενώ ο δείκτης SET στην Ταϋλάνδη καταγράφει άνοδο της τάξεως του +0,41% στις 1.444,63 μονάδες.
Παράλληλα, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ καταγράφει άνοδο της τάξεως του +1,7% στις 25.198 μονάδες, ενώ μικρότερη ήταν η άνοδος για τον δείκτη Taiwan Weighted στην Ταϊβάν, και συγκεκριμένα στο +0,23% και τις 11.637,11 μονάδες.
Όσον αφορά την ηπειρωτική Κίνα, ο δείκτης Shanghai Composite έκλεισε με κέρδη της τάξεως του +0,62% στις 2.956,11 μονάδες, ενώ μικρότηερη ήταν η άνοδος για τον δείκτη SZSE Component, ο οποίος έκλεισε στο +0,44% και τις 11.264,83 μονάδες.
Οι επενδυτές παρακολουθούν προσεκτικά και τις εξελίξεις που αφορούν τις σχέσης Βόρειας και Νότιας Κορέας, μετά την ανακοίνωση της Πιονγιάνγκ ότι θα διακόψει όλες τις γραμμές άμεσης επικοινωνίας με τη Σεούλ, επειδή οι νοτιοκορεατικές αρχές δεν έχουν σταματήσει τους ακτιβιστές που στέλνουν φυλλάδια και προπαγανδιστικό υλικό στη βορειοκορεατική επικράτεια.
Σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η Πιονγιάνγκ θα διακόψει όλες τις γραμμές επικοινωνίας στο γραφείο σύνδεσης των δύο χωρών, στα στρατιωτικά επιτελεία και στα γραφεία των ηγετών των δύο κρατών.
«Με το αίσθημα ρίσκου να είναι σε υπερβολικά αυξημένα επίπεδα, οι αγορές θα παραμείνουν εξαιρειτικά ευαίσθητες απέναντι σε κακές ειδήσεις που αφορούν οποιοδήποτε μέτωπο, είτε οικονομικό είτε γεωπολιτικό», ανέφερε επικεφαλής αναλυτής αγορών της AxiCorp, Stephen Innes.
Στις ΗΠΑ, οι αγορές της Wall Street διατήρησαν την ανοδική τάση των προηγούμενων ημερών, με τον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq να σκαρφαλώνει σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα, και συγκεκριμένα στο +1,13% και τις 9.924,75 μονάδες.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με κέρδη της τάξεως του +1,7% στις 27.572,44 μονάδες, ενώ ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε άνοδο της τάξεως του +1,2% στις 3.232,39 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης