Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Θετική η Deutsche Bank για τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, αλλά... δεν είναι διαθέσιμα για τοποθετήσεις

tags :
Θετική η Deutsche Bank για τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, αλλά... δεν είναι διαθέσιμα για τοποθετήσεις
Η Fitch έθεσε υπό θετική αξιολόγηση (Rating Watch Positive) τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών
Θετική στάση διατηρεί η Deutsche Bank για τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, αλλά δεδομένου του χαμηλού τους όγκου, δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα στη δευτερογενή αγορά για τοποθετήσεις.
Αυτό αναφέρει στην ανάλυσή της για τα καλυμμένα ομόλογα (Covered Bond and Agency Update) και στην ενότητα "Three Greek covered bonds on watch positive at Fitch, positive on spreads", στην οποία και υπενθυμίζει την αναβάθμιση της σύστασης για τους τίτλους από τη Fitch.
Η Fitch έθεσε υπό θετική αξιολόγηση (Rating Watch Positive) τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, μετά την τελευταία αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.
Ειδικότερα, η Fitch έθεσε υπό θετική αξιολόγηση την βαθμολογία «BB+» των καλυμμένων ομολογιών που εκδόθηκαν από την Alpha Bank (CCC+/C/ccc+) και την βαθμολογία «ΒΒΒ-» των καλυμμένων ομολογιών που εκδόθηκαν από την Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του Προγράμματος II (Εθνική Τράπεζα II) και την πιστοληπτική διαβάθμιση «ΒΒ» των καλυμμένων ομολογιών που εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ (CCC/C/ccc).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης