Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Βελτιώνεται το διεθνές κλίμα – Στήριξη από deals και αποτελέσματα – Η Epsilon Net στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Βελτιώνεται το διεθνές κλίμα – Στήριξη από deals και αποτελέσματα – Η Epsilon Net στο επίκεντρο
Ο ΟΠΑΠ επίσης αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο καθώς οι κάτοχοι μετοχών στο σημερινό κλείσιμο θα έχουν δικαίωμα στο μέρισμα των 0,60 ευρώ ανά μετοχή
Σχετικά Άρθρα
Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά το μάζεμα των σημαντικών απωλειών που καταγράφθηκε στις ΗΠΑ, εξαιτίας των ισχυρών αποτελεσμάτων από εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου.
Το deal της στρατηγικής συνεργασίας και εξαγοράς της Epsilon Net με δημόσια πρότασης στα 12 ευρώ ανά μετοχή, που πρώτο αποκάλυψε το ΒΝ, θα επαναφέρει σήμερα τη μετοχή στο ταμπλό και θα δούμε την τιμή εξαγοράς που σημαίνει άνοδο σχεδόν 19% από το προηγούμενο κλείσιμο.
Η ρευστότητα που θα αντληθεί προφανώς και θα κατευθυνθεί σε άλλες εισηγμένες και του ίδιου κλάδου, καθώς αρκετές είναι αυτές που έχουν συγκριτικά χαμηλότερους δείκτες αποτίμησης.
Τα ισχυρά επίσης αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές συμφωνίες αναμένεται να τονώσουν το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον.
Ο ΟΠΑΠ επίσης αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο καθώς οι κάτοχοι μετοχών στο σημερινό κλείσιμο θα έχουν δικαίωμα στο μέρισμα των 0,60 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο κόβεται τη Δευτέρα και η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα υποδηλώνουν ανοδικό άνοιγμα καθώς τα ισχυρά αποτελέσματα του τεχνολογικού κλάδου στις ΗΠΑ αναμένεται να οδηγήσουν σε άνοδο της μετοχές.

Optima Bank
Περιμένουμε το Χ.Α. σήμερα να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές με τον κλάδο της πληροφορικής και τον ΟΠΑΠ να είναι στο επίκεντρο.

Beta
Οι επενδυτές αναμένεται να διατηρήσουν την επιλεκτική τους στάση στη σημερινή συνεδρίαση μετά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων και τις ανακοινώσεις επιχειρηματικών συμφωνιών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης